Constanta Mamaia Litoral

22 Jan, 2008

Ayreon – 01011001 2Cd 2008

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Muzica

De obicei muzica o ascult in masina fiind pe drumuri destul de mult timp dar pentru ca de 2 saptamini a doua masina sta pe bara si cum la prima masina nu mai am la ce sa ascult am reinceput sa ascult muzica acasa.

De 2 zile rumeg noul album Ayreon – 01011001 ce va fi lansat pe 28 Ianuarie.

Dupa o pauza de aproape 4 ani Arjen A. Lucassen scoate un nou album Ayreon in care ca de obicei invita crema muzicii progressive rock sincer nu ma asteptam sa scoata ceva mai buna fata de The Human Equation.

De aceasta data i-a convins pe : Hansi Kursch de la Blind Guardian, suedezii minute : Daniel Gildenlow de la Pain of Salvation si Thomas Englund de la Evergrey cu care a mai colaborat, Jonas Renkse-Katatonia, unul din preferatii mei Jorn Lande fost la Masterplan acum la Ark, super vocalista Anneke van Giersbergen ce a cintat la The Gathering, Steve Lee de la Gotthard, Bob Catley-Magnum, Floor Jansen de la After Forever, Simone Simons-Epica, Ty Tabor de la King’s X asta ca vocalisti iar ca instrumentisti a apelat la : Lori Linstruth-Stream of Passion, Michael Romeo-Symphony X, unul din preferatii mei Derek Sherinian ce a cintat cu Alice Cooper, Dream Theater si Planet X, sudezul Thomas Bodin de la The Flower Kings si super tobosarul
Ed Warby de la Gorefest.

De fiecare data ma intreb cum poate sa lucreze cu atita lume si cum ii convinge sa colaboreze cu el la noi proiecte pentru ca Arjen A. Lucassen este un fel de `selectioner` al muzicii progressive rock sau un Mozart al acestui stil cum ii mai spune lumea.

Tipul asta are o forta de convingere si o putere de lucru extraordinara ma uitam pe DVD ul The Human Equation si vedeam cum isi convingea artistii sa participe la proiectul lui cum ii astepta la aeroport si cum le explica ce au de facut in studioul de inregistrari.

Noul album are doua discuri Planet Y si Earth si incepe cu piesa Age of Shadows pe care Thomas Englund ne arata ce inseamna un vocalist de progressive metal.

Restul sint povesti pe care doar Arjen A. Lucassen le poate scrie.

No Responses to "Ayreon – 01011001 2Cd 2008"

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii