Constanta Mamaia Litoral

02 May, 2008

Zucchero va sta trei zile la Mamaia.

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Turism

Rockerul italian Zucchero va susţine un concert în România, în clubul „Bamboo” din staţiunea Mamaia, pe data de 3 mai. Spectacolul organizat de Compania „Events” şi clubul „Bamboo” va începe la ora 20.30, iar fanii reputatului interpret vor putea asculta gospel, blues, rock, timp de aprox. două ore şi jumătate.

Artistul şi echipa sa tehnică vor petrece trei zile în România, bucurîndu-se de peisajul… estival. Spectacolul pe care Zucchero îl va susţine în clubul „Bamboo” face parte din turneul de promovare a compilaţiei „All the Best”, care a început în luna martie în Elveţia, artistul avînd concerte în ţări precum Franţa, Spania, Germania, Belgia, Olanda şi Austria. Zucchero a fost primul artist italian care a reuşit să fie cunoscut în întreaga lume, datorită sound-ului său unic, cu influenţe rock, blues şi soul. La sfîrşitul anilor ‘80, colaborările cu Miles Davis şi Eric Clapton l-au propulsat pe artist de pe scena peninsulei pe cea internaţională, dar milioanele de fani au reacţionat cu adevărat la muzica lui Zucchero abia în anul 1991, cînd a fost lansată melodia „Senza una Donna”, un duet cu Paul Young. Piesa a devenit „number one” în Olanda, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii şi Italia.

De-a lungul anilor, Zucchero a înregistrat duete cu Brian May, Joe Cocker, Bono, Luciano Pavarotti, Andrea Bocelli, Tom Jones, Dolores O’Riordan şi Stevie Ray Vaughn, care i-au devenit prieteni şi admiratori, în urma colaborărilor.

Adelmo Fornaciari, alias Zucchero, s-a născut pe data de 25 septembrie 1955. Cel mai recent album de studio scos pe piaţă de interpretul italian este „Fly” (2006). Zucchero a mai concertat în ţara noastră la Romexpo – Bucureşti, cu ocazia Revelionului 2005 -2006.

www.telegrafonline.ro

No Responses to "Zucchero va sta trei zile la Mamaia."

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii