Constanta Mamaia Litoral

28 Jan, 2009

Hotelierii de pe Litoral refuza ieftinirile

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Cazare Constanta|Cazare Litoral|Cazare Mamaia|Litoral|Regim Hotelier|Turism

Pe Litoral, reducerile se îneacă precum ţiganul la mall. Proprietarii hotelurilor de la malul Marii Negre s-au arătat extrem de nemulţumiţi de faptul că nu au fost consultaţi înainte de anunţarea programului “early booking” (rezervări din vreme), căci nu au prea mare încredere în propunerea Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT), din România.

Aceasta a  venit cu ideea unei variante anticriză, care propune un sistem de reduceri de preţuri, ce merg până la 30%, pentru turiştii romani care îşi rezervă vacanţa pe litoral până la sfârşitul lunii martie.
În ultima perioadă, reprezentanţii ANAT s-au întâlnit de câteva ori, la Bucureşti, unde au discutat şi cu ministrul turismului, Elena Udrea, despre această variantă, care a fost anunţată de presa centrală şi în scurt timp românii s-au arătat interesaţi să-şi facă rezervări.
De cealaltă parte, Asociaţia Litoral, condusă de vicepreşedintele ANAT, Corina Martin, spune că în ultimele săptămâni, două hoteluri s-au înscris deja în programul anticriză, în baza căruia, turiştii vor avea parte de reduceri de până la 30 de procente, însă odată ce au fost cumpărate,  biletele nu vor fi returnabile şi nu vor putea suporta modificări.
Nemulţumiţi că  ANAT a luat decizia fără să-i consulte, reprezentanţii unor hoteluri de cinci stele, spun însă că nu pot să contribuie la acest program decât cu 10 locuri pe sezon, căci mai multe nu-şi permit.
Hotelierii spun că sunt oarecum legaţi la mâini, căci dacă nu lucrează cu agenţiile de turism, atunci nu au parte de promovare în extrasezon, însă ei susţin că nu-şi îngăduie să mai facă reduceri de preţ în vârf de sezon.
Unele voci susţin că ar putea face reduceri pentru biletele cumpărate în avans doar pentru începutul şi sfârşitul sezonului, nicidecum pentru vârf de sezon, iar alţii mărturisesc că nu au de gând să meargă cu reducerile peste 10 procente, căci nu mai au de unde să reducă, atâta vreme cât în afara sezonului, un sejur de cinci zile nu sare de 36 de euro, iar unul în plin sezon ajunge la doar 62 euro de persoană.
Există şi manageri de hoteluri care cred cu tărie în sistemul  “early booking” şi care practică aceste reduceri, căci cu banii pe care îi încasează în avans pot face tot felul de renovări şi investiţii.

No Responses to "Hotelierii de pe Litoral refuza ieftinirile"

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii