Constanta Mamaia Litoral

19 Feb, 2010

Udrea vrea sa cheltuiasca 850.000 de euro pe indicatoare turistice

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Turism

 Dacă în 2009 Ministerul Turismului intenţiona să cheltuiască aproximativ 500.000 de euro pentru achiziţionarea şi amplasarea a minim 3.750 de indicatoare turistice, acum suma alocată acestui proiect s-a dublat.

Un anunţ de atribuire de pe site-ul e-licitatie.ro arată că Ministerul Dezvoltării este dispus să dea 847.675 de euro, fără TVA, pe proiectarea, realizarea, instalarea şi intreţinerea indicatoarelor de orientare şi informare pentru semnalizarea a maximum 1.215 obiective turistice.

Potrivit anunţului de participare, indicatoarele vor fi folosite pentru dezvoltarea sistemului informaţional pentru monumentele de patrimoniu mondial UNESCO.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 15 martie 2010.

“Se solicita lista principalelor lucrari similare efectuate in ultimii 5 ani, continand valori, perioade, beneficiari, indiferent daca acestia din urma sunt autoritati contractante sau clienti privati si prezentarea unui contract de lucrari anterior finalizat ce reprezinta din punct de vedere valoric suma de minim 250.000 Euro, echivalent a aproximativ 1.075.000 Lei sau prezentarea a trei contracte anterioare finalizatea caror suma cumulata sa fie de minim 420.000 Euro, echivalent a aproximativ 1.806.000 Lei”, se arata în anunţul de pe e-licitatie.ro.

Garanţie de participare este în valoare de 16.950 Euro, valabilă 90 de zile de la data deschiderii ofertelor, iar garanţia de bună execuţie va fi în cuantum de 10% din valoarea contractului fără TVA.

De asemenea, cifra medie anuală de afaceri pe ultimii 3 ani rezultând din activitatea corespunzătoare obiectului procedurii trebuie să fie egală sau mai mare de 1.000.000 Euro, echivalent a aproximativ 4.300.000 lei.

Sursa : www.adevarul.ro

Tags:

No Responses to "Udrea vrea sa cheltuiasca 850.000 de euro pe indicatoare turistice"

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii