Constanta Mamaia Litoral

22 Nov, 2007

Esti la Pagini Aurii dar nu existi !

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Turism

Luni ma suna un agent de la Pagini Aurii Constanta sa imi propuna o intilnire pentru a discuta un posibil contract pentru Pagini Aurii si Pagitur.

Stabilim intilnirea pentru ora 15.00 unde mi se prezinta frumos impachetata o oferta `tentanta` pentru reclama in Pagini Aurii Constanta, Pagitur – ghidul turistic pe toata tara si eventual noile ghiduri Paginet si B2B.

Dupa ce am cerut mai multe informatii despre tiraj, profilul celor ce tin in mina un astfel de ghid date pe care le-am obitunt cu greu pentru ca agentul nu le cunostea si a trebuit ca la orice intrebare incomoda sa se consulte cu sefa, am solicitat un timp de gindire de citeva zile pentru a lua o decizie.

Initial eram tentat pentru reclama in Paginet un ghid ce apare in toata tara intr-un tiraj de peste 1 000 000 exemplare si unde la sectiunea Hoteluri si Pensiuni apaream in primele 5 pozitii. Surpirza a venit cind am inceput sa culeg statisticile despre primele 20 de site-uri prezente in Paginet la cele 2 sectiuni : 5 site-uri nu merg de ce or mai fi facut reclama nu stiu iar la majoritatea traficul este de 100-200 vizitatori pe luna.

Cu Paginet m-am lamurit, am verificat Pagini Aurii si Pagitur am vazut ca la Apartamente nu am concurenta si am decis sa apar cu Apartamentul Frezia *** avind avantajul sa fiu publicat in primele 3 anunturi in categoriile Hoteluri si Pensiuni in Constanta.

Il sun pe agent dar imi spune ca este bolnav si ma paseaza la alt coleg care ma suna dupa 1 ora de insistente.

In fine plec spre sediul lor cu temele facute. Agentul ca toti de altfel cu zimbetul pe buze si un limbaj de lemn. Cind trecem la treaba il intreb ce tiraje au Pagitur si Pagini Aurii si din nou surprize incepe sa caute pe niste pliante se tot uita si nu gasea ii spun sa roage alt coleg avind deja experianta de luni el nu si nu cauta in dosarele lui, probabil instrumentele puse la dispozitie de sefa, dupa 5 minute vine si raspunsul, Bravo domnule.

Aflu tirajele ii spun ce anunt vreau sa public sub ce forma si unde dar ca doresc sa stiu pretul si ce imi ofera ca bonus la contract. In loc sa imi puna oferta de pret pe masa sa discutam el se uita ca la niste dosare FBI pe oferta si imi spunea pentru anuntul asta costa atit, eu ii spuneam mai vreau cu rosu el iara sa uita pe ascuns in lista pai va costa atit, de nervi il intreb nu poti sa pui dosarul pe masa sa discutam pe el sa imi aleg varianta indeala ? Raspuns de zona crepusculara pai nu prea am voie.

Trecusera 30 de minute si eu nu rezolvasem nimic. Dupa multe chinuri ajung la un consens cu el aflu si tariful pentru ambele tipuri de anunt si incepe chinul cel mare, sa completeze fixa si cele 2 contracte ii explic a nu mai pot sa astept ii las datele de contract si sa ma sune cind este totul gata sa revin sa achit si sa scap de Pagini Aurii.

Aflu cu stupefactie ca trebuie sa ma duc eu la ABN AMRO sa platesc contravaloarea contractului si sa revin la ei sa imi traga la xerox OP urile si abia apoi sint LIBER.

Sincer daca stiam ca asa lucreaza Pagini Aurii nu mai ma chinuiam dar era deja prea tirziu. Plec spre ABN AMRO daca nu era de ajuns dupa ce stau la coada 10 minute o casiera super acra imi spune ca ce au nene astia de la Pagini Aurii ca m-au timpit de 1 luna ii raspund ca nu stiu dar ca si pe mine…

Ma intorc victorios la sediul lor si SENZATIONAL, agentul afla de la sefa ca a completat gresit fisele si ca trebuie sa le rescrie. Nemaisuportind pun stampilele pe fisele goale si plec cu zimbetul pe buze spunindu-le daca apare ceva gresit in ghiduri vin si va cer banii inapoi dar va dau si pe `globul` meu vorba lu` nea JIJI.

Amin.

3 Responses to "Esti la Pagini Aurii dar nu existi !"

1 | Sergiu

March 10th, 2009 at 4:03 pm

Avatar

De apreciat tenacitatea ta…
Eu i-as fi salutat din mers din primele 5 minute…
btw, mai exista index-uri de firme in format print?
Nu am mai prea vazut…

2 | Cazare Constanta Mamaia

March 10th, 2009 at 7:22 pm

Avatar

Mai exista versiunea print dar s-a cam subtiat.

3 | Vreau sa raman anonim...

October 22nd, 2009 at 8:01 am

Avatar

Sunt un angajat Pagini Aurii… si stiu cam ce greseli facem… dar ceea ce povestiti Dvs. e sub orice critica.
Eu ca angajat PA, va multumesc. Mai avem si noi niste derbedei…aproape toti… poate si eu:)

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii