Constanta Mamaia Litoral

18 Jan, 2008

CEC Constanta are program redus pentru gravide pensionare !

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Uncategorized

Astazi am fost nevoit sa merg la CEC unde am mai avut in septembrie 2007 o experienta trista pentru a plati o taxa auto.

Daca majoritatea bancilor au program de lucru pina la ora 18.00 ma gindeam ca si Casa de Economii si Consemnatiuni care este si cea mai veche banca din tara are deschis pina la ora 17.00 datorita batrinetii.

Ajung pe la 16.20 si ca de obicei trag tare de usa de la intrare (apropo inca nu au schimbat vechea fatada cu gratii cit casa si timplaria din cornier de fier) pe care o tin minte de cind eram mic cind mergeam cu bunica sa puna bani pe carnetele CEC.

Ei bine am crezut ca este stricata usa de la intrare am mai tras o data de usa dar nimic parca era sudata.

Cum gratiile deja cintau pensionarele de la cele 2 ghisee (da au angajate doar babe cel putin in Constanta) se uitau la mine ca la un spargator de banci.

Ele se uitau si eu am mai tras o data de usa si tot nimic, dar la privirile pensionarelor imi dau seama ca ceva nu este in regula, ma uit in sala nici un client la 2 calculatoare (da au primit si ei tehnica de calcul) stateau cite 2 pensionare cred ca una dicta si una tasta.

Am inspiratia sa ma uit la programul de functionare cind am avut un soc.

Program Luni – Vineri 8,30-11,30 – 12,00-16,15

Pauza este probabil pentru relaxarea degetelor in urma stresului de la tastat. Normal ca Simbata este inchis sa faca altii bani nu noi.

Dupa ce ca sint in prapastie cu niste sedii din anii 80, angajate care te fac sa te gindesti de doua ori ca ai facut bine intrind la ele in sediu mai au si un program redus pentru gravide pensionare.

Noroc ca mai au clienti ca mine care trebuie sa achite taxe ce se pot plati doar la CEC.

Fetelor ne revedem miine pe la 16.12 sint curios daca imi spun ca este inchis in mod normal asa ar trebui.

3 Responses to "CEC Constanta are program redus pentru gravide pensionare !"

1 | agentie

March 28th, 2008 at 9:58 am

Avatar

In primul rand, vreau sa va aduc la cunostinta, ca acei clienti care platesc taxe la C.E.C. sunt, in general nepoliticosi, si lipsiti debunul simt, fiind intotdeauna grabiti. Va aduc la cunostinta (daca nu stiti acest lucru)

2 | agentie

March 28th, 2008 at 10:37 am

Avatar

In primul rand vreau sa va aduc la cunostinta (daca nu stiati) ca cei ce platesc taxe la C.E.C. sunt in general foarte grabiti, nepoliticosi si lipsiti de bunul simt. In legatura cu programul de lucru la C.E.C., acesta este intr-adevar pana la ora 16,30 dar numai la agentii, iar sucursala are program cu publicul pana la ora 18,30. Orice agentie a oricarei banci nu depaseste ora 17,00 in programul cu publicul. Asa ca ….ar trebui sa va mai informati inainte de a face unele comentarii.. Iar ca sa fac o precizare, in intervalul 16,30-18,30 in orice agentie C.E.C. nu intra mai mult de 6/7 persoane, ceea ce ne duce la concluzia nerentabilitatii acestui tip de program.Numai ca dvs. sunteti o persoana frustrata si rautacioasa si nu ati vrut sa analizati acest fapt, ba mai mult, nici nu v-ati uitat la program, ci ati tras de usa, ati injurat, etc. si dupa aceea v-ati dat seama ca ati gresit.In ceea ce priveste aspectul agentiei, acesta nu tine de salariati, ci de alti factori pe care imi este greu sa-i comentez aici.Nu este corect din partea dvs. sa faceti aprecieri cu privire la salariatii C.E.C. pe care nu ii cunoasteti (decat de la bunica dvs., Dumnezeu s-o ierte, care sigur nu ar fi fost mandra de nepotul ei daca ar fi apucat sa citeasca ce aberatii puteti scrie pe acest site). Ce ati fi vrut, o salariata cu fusta scurta, prostuta, nestiutoare,care sa va zambeasca si sa va incurajeze iesirile dvs. barbatesti? Poate ca aveti dreptate, ca trebuie ca salariatii sa se coboare la prostia fiecarui nerod ce trece pragul agentiei….Se vede ca nu sunteti un client C.E.C., o data ce nu ati vazut pana acum calculatoarele din aceasta institutie. Pentru informarea dvs. va aduc la cunostinta ca acestea se afla la ghiseul unitatilor C.E.C. de aproximativ 10 ani. Asa ca, draga domnule, daca pot sa va spun asa, eu cred ca problema dvs. nu este la C.E.C. , ci poate in alta parte. Nu este corect din partea dvs. sa va manifestati astfel, deoarece nu cred ca asa se pot rezolva problemele. Ar trebui sa analizati si modul in care va exprimati si sa nu mai criticati niste oameni care se sacrifica cu toti inadaptatii, pentru niste salarii de mizerie.

3 | Cazare Constanta Mamaia

April 7th, 2008 at 6:51 pm

Avatar

Sa inteleg ca sinteti : angajat, director de agentie, director de sucursala la CEC Constanta.

Nu este problema mea ce profil au clientii dumneavoastra si poata asa ii formati dumneavoastra.

Precizez ca la 4 saptamini de la intimplare am avut de ales in a plati o alta taxa si am ales BCR.

Aspectul agentiei pe cine priveste domnule AGENTIE ? pe mama sau pe angajatii de acolo ?

Daca eu intru intr-o casa mizerabila ma intereseaza cine este propietarul sau cine imi deschide usa.

Chiar va rog sa mentionati acei factori aici.

Eu imi doream sa gasesc la CEC niste doamne care sa nu aiba acele fete acre de care sa imi aduca aminte ca nu a murit Ceasescu.

Sincer problema mea nu este la CEC pentru ca nu cred ca voi mai da in curind pe acolo (sper atita timp cit nu o sa fiu obligat de STAT sa trec pe acolo).

Pai cine ii forteza domnule AGENTIE sa lucreze la CEC.

Freze de genul asta cu oameni care se sacrifica pentru toti inadaptatii am mai auzit.

In ceea ce priveste salariile ma repet ii forteza cineva ?
pentru niste salarii de mizerie.

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii