Constanta Mamaia Litoral

19 Jan, 2008

Masina furata o declar nula

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Auto

button dude thumb Masina furata o declar nulaVia Boioglu am afalt ca inca se mai fura in Romania. Si eu care credeam ca cei care m-au lasat in vara fara baterie, casetofon si pompa care apropo avea minerul stricat au disparut. Posibil sa fie tot ei si cu siguranta sint din Guvern sau Parlament pentru ca din cite stie eu acolo sint cei mai mari hoti din Romania.

Eu am scapat mai ieftin doar cu bateria pompa si un jaf de casetofon pe care nici eu nu il mai foloseam deoarece pierdusem fata detasabila de peste 2 ani. Inca ma mai gindesc ce or fi facut cu el pentru ca de vindut nu stiu daca au reusit, poate il baga pe Okazii.

Cum a decurs `fapta`. Ma sculasem de la ora 5.30 sa merg la Gara pentru a lua pe cineva. Ajuns la masina (inca dormeam) dau o cheie nimic mai dau una nimic, imi spun iara s-a blocat electromotorul si trebuie sa imping masina. Deschid capota dau 2 ciocane in cap la electromotor trec la volan si nimic. Ma dau iara jos sa ma uit daca nu cumva firul de la baterie cu care am mai avut probleme este desfacut cind am vazut doar firele bateria inclusiv bornele nu mai erau si eu ca boul incercam sa pornesc masina.

Am sunat la 112 am asteptat cam 2 ore sa vina nenea de la furturi auto care se scuza `stiti sintem doar 2 in cartierul Tomis Nord si nu facem fata`, asadar este de lucru nene la furturi auto pai atunci de ce nu va privatizat.

Au dat cu celebrul praf negru au gasit niste amprente si ca se fie sigur ca nu sint doar ampretele mele am fost invitat la sectie sa ma amprenteze si sa completez o declaratie si ne-am luat ramas bun cu promisiunea din partea lor ca ma vor suna cind vor avea noutati, baieti macar un sms va rog.

La Politie m-am cam distrat pentru ca in seara respectiva au fost sparte 20 de masini din cartierul meu si fiecare venea la sectie cu nervi. Daca unui vecin i-au spart geamul de la Mercedes doar pentru ca avea infipt in parbriz suportul de GPS (asadar atentie astia cred ca daca ai suportul cred ca ar trebui sa fie si un GPS pe undeva) iar un prieten de la blocul vecin a ramas fara roata de rezerva de la papuc care atunci am aflat ca se desface cu o simpla cheie.

Pe aceasta cale fac un anunt posibililor amatori ca din vara eu nu imi mai inchid masina cine mai este interesat fie sa o fure sau sa mai imprumute ceva de la ea este invitatul meu, eventual pot lasa si cheia de contact un portiera. Ideal este sa o fure si sa nu mai apara masina sa imi incasez si eu polita casco – fabuloasa suma de 2200 euro.

Revenind la lucruri serioase imi pare rau pentru Victor dar am o veste BUNA pentru el. Sansele sa se gaseasca masina sint la fel de mari ca si sansele sa ii gaseasca pe cei care m-au lasat fara baterie.

Baietilor de la furturi auto la doresc spor la traba adica la cafele si tigari prin birouri pentru ca oricum sint coplesisti de situatie.

Sint curios sa aud si eu piesa si propun sa o inscriem la Eurovison la cite masini se fura in tara sigur va cistiga preselectia.

Sper ca la finalul videoclipului sa apara masina condusa de seful de la furturi auto.

No Responses to "Masina furata o declar nula"

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii