Constanta Mamaia Litoral

29 Feb, 2008

Bilete gratis Constanta – Pisa si retur

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Turism

Gratis dar pe bani si pina la urma cit costa HALATU` per total nu costa foarte mult daca te gindesti ca un bilet cu autobuzul Constanta Bucuresti si retur costa 80 ron.

La o simpla simulare am observat ca pentru o mini vacanta cu plecarea Luni si intoarcerea Vineri un bilet costa aproximativ 50 de euro cu toate taxele (sper).

Problemele sint ca la plata prin card se mai iau alte comisione plus ca se taxeaza si bagajele de la cala.

Pentru ca pe Aeroportul Kogalniceanu este cam pustiu (in afara celebrelor curse CIA) chiar si in sezonul estival cind Aeroportul arata ca o halta cind aterizeaza 1 avion la 2-3 zile ei bine cei de la RYANAIR s-au gindit sa intre pe piata din Romania prin Constanta.

Din punctul meu d evedere cred ca ma avantajeaza situatia mai ales ca fac de acasa maxim 10 minute pina la Aeroport in conditiile in care pina in centru fac cam 20-30 de minute si cum in Aeroport este cam pustiu nu o sa am probleme in a pierde cursele.

Actiunea de promovare a inceput saptamina asta cind au fost aruncate din elicopter 500 de bilete gratuie pentru cursa Constanta – Pisa si retur ce pot fi folosite in perioada 18 aprilie – 30 mai 2008.

Ma intreb ce vor face cei care au pus mina pe bilete se vor inghesui sa mearga in Italia din prima zi sau vor astepta sa treaca 2-3 curse sa vada daca se si poate poate ateriza pe Kogalniceanu aflat la a nspea reparatie capitala a pistei.

Sper ca cei de la RYANAIR sa introduca in program si alte curse de pe Kogalniceanu sa nu mai fiu nevoit sa merg pina la Otopeni sau Baneasa.

Pentru inceput compania va opera 3 zboruri pe saptamina in zilele de Luni Vineri si Duminica asadar merge un week end in Italia mai ales ca si orarul de zbor este unul convenabil si in plus pina la Aeroport din Constanta se fac intre 20-40 de minute in functie de cartier.

Tarom ce zici de bagi si tu la o cursa Kogalniceanu-Bucuresti sa nu mai faca lumea cu trenul 6 ore.

No Responses to "Bilete gratis Constanta – Pisa si retur"

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii