Constanta Mamaia Litoral

11 Mar, 2008

Cinci firme din Constanta au ramas fara sectoarele de plaja.

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Turism

Pentru ca nu au avut chef sa plateasca contractele de concesiune cu Directia Apele Romane Dobrogea Litoral desi au subinchiriat sectoarele pe care le aveau concesionate.

Pai in halul asta ma bag si eu la o licitatie iau 10 sectoare de plaja le subinchiriez in sezon estival si dupa aia renunt din lipsa de fonduri la contract.

Uite cum fac unii bani iar turistii se pling de lipsa serviciilor de pe Litoral.

Mi se pare foarte ciudat ca firme ce nu au nici o legatura cu turismul sa poata licita si concesiona sectoare de plaja pe care apoi le subinchirieaza.

Varianta ideala ar fi ca hotelurile din Statiunile de pe Litoral sa concesioneze sectoarele de plaja pentru ca degeaba vor guvernantii sa deschida sezonul estival la 1 Aprilie cind cei care au contracte de concesiune cauta clienti pentru subinchirierea plajelor si din cauza asta la beach baruri o bere costa in sezon cit 5 luate de la orice alimentara.

Contractele pentru aceste plaje au fost semnate în 2006. Un metru pătrat a fost concesionat cu sume cuprinse între 3 şi 15 lei.

Sunt sectoare de plaja care au fost prost întretinute, care au ajuns la a treia mina.

Si in acest an ne vom confrunta cu multe probleme privind administrarea plajelor. Anul trecut, in aceeasi perioada, autoritatile ne asigurau ca totul va fi bine: Primaria Constanta va aproba planul de dezvoltare al orasului si al statiunii Mamaia, ca turistii vor avea parte de toate facilitătile pe plaje: toalete, dusuri, beach-baruri. N-a fost să fie asa.

In sezonul estival 2007, turistii si constantenii care au ales litoralul romanesc ca loc de vacanta au avut parte de foarte multe neplaceri. Pe plaje nu se gaseau cosuri de gunoi sau acolo unde acestea se aflau erau pline pina la refuz. Au lipsit dusurile, toaletele, beach-barurile, iar acolo unde acestea au fost amenajate, au ocupat un spaţiu mult mai intins de plaja. In schimb, sezlongurile ocupau mari porţiuni din sectorul de plaja concesionat.

No Responses to "Cinci firme din Constanta au ramas fara sectoarele de plaja."

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii