Constanta Mamaia Litoral

08 Apr, 2008

Superoferta de cazare pe Litoral.

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Uncategorized

Numărul turiştilor de pe litoral va creşte deşi tarifele se majorează.

Specialiştii în turism estimează că în acest an numărul persoanelor care vor veni pe litoralul românesc va creşte cu cinci la sută faţă de sezonul estival 2007, chiar dacă preţurile la tarifele de cazare se vor majora, în medie, cu şapte la sută comparativ cu anul trecut.

Hotelierii au anunţat, în medie ,o creştere cu 5 – 7 la sută, majorarea preţurile va duce şi la îmbunătăţirea serviciilor oferite turiştilor.

La rândul său, Lucia Morariu, secretar de stat în cadrul Ministerul pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Comerţ, Turism şi Profesii Liberale, a precizat că majorarea preţurile va duce şi la îmbunătăţirea serviciilor oferite turiştilor.

“Nu poţi să creşti calitatea serviciilor fără să creşti şi preţurile. De regulă, creşterile respective au fost însoţite de îmbunătăţiri, poate că nu aşa cum ne dorim, dar foarte mulţi hotelieri au făcut investiţii importante în aceşti ani”, a spus Lucia Morariu.

Ea susţine că numărul turiştilor pe Litoral ar putea creşte în acest an cu 5-6 la sută, comparativ cu sezonul estival 2007, dar această cifră poate fi modificată inclusiv de condiţiile meteorologice din vară.

“Mă aştept la creşteri de 5 -6 la sută în acest an dacă avem vreme bună pentru că trebuie să fim conştienţi că litoralul românesc este extrem de dependent de condiţiile meteorologice. Poate nu e o creştere mare, dar există o explicaţie pentru acest procent. Practic hotelurile de pe litoral, în sezon, sunt pline, nu mai avem unde să creştem. O creştere mai importantă am putea să dobândim dacă se va dezvolta circulaţia turistică în capetele de sezon”, a precizat Lucia Morariu.

Preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului – Litoral a dat asigurări că se fac eforturi, în coloaborare cu autorităţile locale, pentru plasarea unor evenimente la începutul şi sfârşitul sezonului, care să aducă la atragerea unui număr mai mare de turişti. Astfel, cursa internaţională de avioane a fost programată la începutul sezonului, la mijlocul acestuia se va desfăşura un festival internaţional de modă, iar la sfârşitul lunii august a fost programată cursa de bărci de la lacul Siutghiol.

Corina Martin a mai spus că speră ca litoralul  să atragă un număr important de turişti la începutul lunii aprilie, prin pachetele oferite cu ocazia summit-ului NATO de la Bucureşti, iar deschiderea oficială a sezonului estival va avea loc, ca în fiecare an, la 1 mai.

Sursa : Mediafax

No Responses to "Superoferta de cazare pe Litoral."

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii