Constanta Mamaia Litoral

15 Apr, 2008

Hotelurile de patru stele vor avea un grad de ocupare de 60-70% în următorii trei ani

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Turism

Hotelurile de patru stele din Bucureşti vor avea o rată medie de ocupare cuprinsă între 60 şi 70% în perioada 2008 – 2011, potrivit estimărilor unui studiu efectuat de The Research and Development National Institute in Tourism.

Potrivit studiului, în ceea ce priveşte turismul, România are o dezvoltare asemănătoare statelor vecine membre ale Uniunii Europene. “Dacă luăm cazul Ungariei, turismul a avut o creştere de 40% în anii imediat următori integrării”, se precizează în informarea pusă la dispoziţie de Trend Hospitality.

Conform statisticii INCDT, hotelurile primesc solicitări din partea agenţiilor de turism pentru 80% din cazuri pentru clienţi corporate şi 20% pentru turişti/grupuri.

“În prezent tour operatorii din Bucureşti au avut cereri în proporţie de 50% pentru hoteluri de patru stele, 35 % pentru hoteluri de trei stele şi 15 % pentru hoteluri de cinci stele.

Când aleg o locaţie pentru cazare, turiştii iau în considerare în proporţie de 49% standardele şi serviciile şi în proporţie de 36%, brandul. În general, turiştii străini au un sejur mediu de două, trei zile în Bucureşti,  faţă de turiştii români care au un sejur mediu de una, până la patru zile în Capitală”, se precizează în studiul INCDT.

În ceea ce priveşte turismul european, conform studiului, circulaţia turistică se va dubla în viitorii 20 de ani iar turismul de călătorie şi afaceri îşi va schimba destinaţiile către Europa Centrală şi de Est, care va deveni “mai apetisantă” faţă de Vest-ul Europei.

Sursa : www.tmctv.ro

No Responses to "Hotelurile de patru stele vor avea un grad de ocupare de 60-70% în următorii trei ani"

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii