Constanta Mamaia Litoral

27 Apr, 2008

Două evenimente de clasă pentru turismul din Statiunea Mamaia.

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Turism

Sînt certe! Două ample manifestări care au ca scop creşterea atractivităţii turistice în statiunea Mamaia au fost aprobate ieri de Consiliul Local Municipal Constanta, la iniţiativa primarului Radu Mazăre.

Una dintre hotărîri certifică, pentru începutul sezonului estival, organizarea, pe 7 iunie, a unei etape mondiale a circuitului de avioane Aero Grand Prix, iar cea de-a doua aprobă colaborarea dintre municipalitate şi o prestigioasă firmă italiană pentru organizarea evenimentului „Moda e musica sotto le Stelle”, in Statiunea Mamaia.

În timp ce concursul de avioane reprezintă un eveniment de care constantenii s-au bucurat şi anul trecut, prezentările de modă din cel de-al doilea proiect vor avea loc în premieră la Constanta. „Anul trecut a fost organizată o demonstraţie cu doar patru avioane, care a fost foarte apreciată atît de către turişti, cît şi de către constanteni.

Pe 7 iunie vom avea însă o etapă mondială de curse aviatice, similară cu etapa mondială pe care o organizăm la finalul sezonului pentru bărcile de mare viteză şi cu etapa de formula 1 de maşini. În etapa mondială de la Constanta vor participa 10-12 avioane”, a declarat ieri Mazăre, după adoptarea hotărîrilor de consiliu.

„Pe 19 iulie va avea loc la Constanta un eveniment internaţional de modă, organizat de o companie italiană de prestigiu. Acelaşi eveniment are loc la Roma cu o săptămînă înainte de festivităţile de la Constanta, destinaţia ulterioară a manifestărilor de modă fiind New York. Este un eveniment amplu, care va aduce la Constanta cel puţin 20.000 de persoane”, a mai spus primarul Constantei în legătură cu manifestările care, în această vară, vor avea loc în premieră.

Sursa : www.telegrafonline.ro

No Responses to "Două evenimente de clasă pentru turismul din Statiunea Mamaia."

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii