Constanta Mamaia Litoral

30 Apr, 2008

TriGranit construieste pe litoral cel mai mare centru de shopping, divertisment şi relaxare de la malul Mării Negre – POLUS CENTER Constanta

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Turism

TriGranit Development Corporation îşi anunţă cel mai nou proiect multifuncţional de pe piaţa imobiliară din România, POLUS CENTER Constanta. Centrul comercial şi de entertainment are o suprafaţă construită de 105.000 mp şi va răspunde cerinţelor clienţilor de pe piaţa locală şi regională, dar şi ale turiştilor veniţi la malul mării.

Pentru faptul că oraşul Constanta este al doilea ca mărime din România şi are în imediata sa apropiere cea mai cunoscută şi populară staţiune de vacanţă de pe Tarmul Marii Negre, Mamaia, TriGranit îl consideră o locaţie ideală pentru construirea unui centru de cumpărături şi divertisment, venind astfel în întîmpinarea aşteptărilor constănţenilor, dar şi ale turiştilor români şi străini, dornici să petreacă clipe de neuitat în oraşul Constanta şi pe litoralul românesc.

Proiectul POLUS CENTER Constanta – designer: Assix Creations, Bose International; constructor general: ARCADOM – reprezintă o investiţie de 140 milioane euro şi este amplasat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 220, care este cea mai aglomerată arteră ce leagă partea de nord de cea de sud a acestui oraş cu o populaţie de peste 350.000 de locuitori. POLUS CENTER Constanta va fi cel mai mare centru regional de shopping şi divertisment din Constanta. Suprafaţa de închiriat a centrului este de aproape 50.000 mp, dintr-o suprafaţă construită de 105.000 mp. Centrul va găzdui peste 170 de magazine şi un hypermarket de 16.000 mp, un cinematograf cu 8 săli de proiecţie, zonă de restaurante şi fast-food-uri, magazine de electronice şi de divertisment. Parcarea centrului va fi atît subterană, cît şi supraterană, cu un disponibil de 2.200 de locuri, care vor asigura nu numai accesul zilnic a mii de vizitatori, dar şi siguranţa şi confortul acestora.

Deschiderea POLUS CENTER Constanta este planificată pentru semestrul I 2009. Festivitatea de inaugurare oficială a lucrărilor (punerea pietrei de temelie) la POLUS CENTER Constanta va avea loc pe data de 18 martie 2008.

Sursa : www.telegrafonline.ro

No Responses to "TriGranit construieste pe litoral cel mai mare centru de shopping, divertisment şi relaxare de la malul Mării Negre – POLUS CENTER Constanta"

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii