Constanta Mamaia Litoral

15 Jun, 2008

LITORALUL ROMANESC ÎI ASTEAPTA PE TURISTI CU TARIFE DUBLE FATA DE 1 MAI

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Turism

Şi în acest sezon , staţiunea Mamaia este cea mai căutată de turişti. Cei care vor alege să-şi petreacă vacanţa la un hotel de trei stele, pentru o noapte de cazare cu mic dejun inclus vor plăti între 75 şi 90 de lei, începând din a doua jumătate a acestei luni. Turiştii care vor să se cazeze tot în Mamaia, dar la un hotel de patru stele, vor trebui să cheltuiască în jur de 700 de lei pentru un sejur de şase nopţi şi până la 1.171 de lei în plin sezon.

În staţiunile situate la sud de Mamaia, precum Jupiter, Neptun şi Olimp, o cameră tip garsonieră costă între 130 şi 200 lei pe noapte în luna iunie, şi între 265 şi 330 de lei în lunile iulie şi august. Iar la un hotel de numai două stele, preţurile sunt destul de mici, de la aproximativ 30 de lei pe noapte, fără nicio masă, până la 65 de lei în vârful sezonului. La trei stele, cazarea pe noapte cu mic dejun costă de la 234 de lei pe noapte şi creşte în funcţie de perioadă până la 391 lei.

În Olimp, tot la trei stele, tariful este ceva mai avantajos – 138 de lei în iunie şi 483 de lei în iulie şi august. La cel mai ridicat confort posibil în Neptun, adică patru stele, preţurile cresc progresiv, de la 260 lei în iunie, la 328 lei în prima parte a lunii iulie şi 384 lei în august. În Eforie Nord, majoritatea hotelurilor de două stele au preţuri cuprinse între 450 de lei pentru un sejur de 7 nopţi, cu mic dejun, şi 1.470 de lei în prima parte a lunii august.

În Costineşti, o cameră poate fi închiriată cu 50-70 de lei pe noapte, iar preţurile pot ajunge până la 150-200 de lei în lunile iulie si august.

www.antena3.ro

No Responses to "LITORALUL ROMANESC ÎI ASTEAPTA PE TURISTI CU TARIFE DUBLE FATA DE 1 MAI"

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii