Constanta Mamaia Litoral

17 Jun, 2008

Programul “Parteneriat pentru Litoral 2008″ a debutat cu retragerea de la discuţii a hotelierilor

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Turism

Unii hotelieri de pe litoral se declară nemulţumiţi de neaplicarea legii cu privire la construcţiile ilegale de pe plaje şi au părăsit, joi, întâlnirea autorităţilor şi instituţiilor din programul “Parteneriat pentru litoral 2008”, organizată la Mamaia de Departamentul de Control al Guvernului.

Şedinţa s-a desfăşurat, joi după-amiază, la un hotel din staţiunea Mamaia, în prezenţa şefului Departamentului de Control al Guvernului, Emanoil Neguţ, şi a secretarului de stat în Ministerul Turismului, Lucia Varga, cu participarea instituţiilor cu atribuţii de control, Prefectura Constanţa, reprezentanţi ai primăriilor de pe litoral şi ai patronatelor.

Discuţiile s-au aprins în momentul în care a fost abordată problema construcţiilor ilegale de pe plajă, dar şi a continuării celorlalte construcţii din staţiuni care ar trebui suspendate, potrivit legii, pe perioada sezonului estival.

Hotelierii au apreciat activitatea instituţiilor din cadrul “Parteneriatului pentru litoral”, dar au remarcat şi faptul că au loc întâlniri care nu au ca rezultat şi găsirea unor soluţii.

Hotelierii au mai afirmat că au solicitat de mai multă vreme ca la controalele efectuate pe litoral să participe şi un reprezentant al patronatului, cerere care a rămas fără răspuns. Ei mai spun că, deşi problema zgomotului produs de discotecile aflate în vecinătatea plajelor a fost abordată şi anul trecut şi s-au promis măsuri de protejare de ordin tehnic, acest lucru nu s-a întâmplat.

Preşedintele Asociaţiei Litoral, Corina Martin, şi alţi reprezentanţi ai patronatelor hoteliere au anunţat că se retrag de la discuţii pe motiv că nu sunt consideraţi parteneri în discuţiile care privesc problemele şi măsurile care vor fi luate pentru o bună activitate turistică pe litoral.

www.cotidianul.ro

No Responses to "Programul “Parteneriat pentru Litoral 2008″ a debutat cu retragerea de la discuţii a hotelierilor"

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii