Constanta Mamaia Litoral

23 Jun, 2008

Special Air Services intra pe turism aerian.

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Turism

Special Air Services, operator de curse aeriene neregulate cu elicopterul, intra anul acesta pe turism aerian si intentioneaza sa investeasca patru milioane de euro pentru a-si dubla capacitatea de transport si a-si mentine pozitia de lider in piata de transport aerian cu elicopterul. “Pentru a doua jumatate a anului 2008, vom investi 3,5 milioane de euro in achizitia a doua noi aparate de zbor – AS 365 N Douphin si AS 350 B3 Ecureuil. Tot spre sfarsitul anului in curs, vrem sa completam flota cu un business jet de zece locuri cu raza de zbor de 4.500 km, care va fi disponibil pentru curse charter in Europa si Orientul Mijlociu”, a declarat Ion Draganescu, general manager si fondator al Special Air Services.

“Ponderea cea mai mare in afacerea noastra o au companiile imobiliare, precum Regatta sau Colliers” , care acopera aproximativ 60%. Insa, avem cereri destul de mari din partea presedintilor de banci, pe care ii transportam in afara Europei”, a mai spus Draganescu. O alta categorie de clienti o reprezinta fotbalistii si strainii, multi dintre ei zburand in interes turistic sau de afaceri. In plus, Draganescu intentioneaza sa intre pe piata medicala, pentru ca exista o cerinta foarte mare.

In prezent, flota cuprinde doua elicoptere – Alouette 316 B si AS 365 N Douphin. Afacerile Special Air Services au fost de 1,5 mil. euro in 2007, pentru 2008 estimand doua mil. euro. Principalii concurenti sunt Tiriac Air si inca trei companii – din Brasov, Timis si Deva. Special Air Services a fost infiintata in anul 2002 si a devenit operator aerian de curse neregulate in 2005.

www.standard.ro

Tags: ,

No Responses to "Special Air Services intra pe turism aerian."

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii