Constanta Mamaia Litoral

27 Jun, 2008

Targ de credite la Constanta

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Turism

Constanta gazduieste, in perioada 27-29 iunie, cea de-a doua editie locala a Targului de credite CreditEXPO. Nume importante de pe piata financiar-bancara din Romania, precum ATE Bank, Bank Leumi, FinGroup, Finzoom, Raiffeisen Bank, Unicredit Tiriac isi vor expune cele mai noi oferte de creditare in cadrul Muzeului de Arta din Constanta.
Potrivit organizatorilor, CreditEXPO Constanta isi propune sa faciliteze accesul atat al firmelor locale, cat si al persoanelor fizice la solutiile de finantare existente, usurand-le, in acelasi timp, orientarea in multitudinea de oferte existente pe piata. Peste 1.500 de constanteni sunt asteptati sa compare in mod nemijlocit, in cadrul unui targ specializat, ofertele de creditare ale bancilor, companiilor de leasing, institutiilor financiare nebancare, brokerilor de credite, precum si oferta companiilor din domenii conexe.
„CreditEXPO este locul ideal in care cererea si oferta de creditare se intalnesc in mod direct. Evenimentul a fost conceput ca o manifestare de nisa, are un public-tinta foarte bine definit si beneficiaza, in total, de un buget de promovare de 50.000 de euro. Ne bucura faptul ca institutiile locale au inteles beneficiile participarii la un astfel de eveniment si speram ca editia din Constanta sa se transforme intr-un exemplu de buna comunicare si promovare a unui targ de profil“, spun organizatorii CreditEXPO.
Prima editie locala a CreditEXPO a avut loc la Iasi, intre 18-20 aprilie 2008, iar dupa Constanta, targul va ajunge la Cluj si apoi la Bucuresti.

www.observator.ro

No Responses to "Targ de credite la Constanta"

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii