Constanta Mamaia Litoral

04 Jul, 2008

Top al apartamentelor de lux din Bucuresti

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Turism

Cele mai scumpe zece apartamente de lux din Bucureşti au preţuri cuprinse între 400.000 şi 1,75 milioane de euro şi au o va­loare totală de 8,5 milioane de euro, po­trivit unui top realizat de compania imo­ biliară Regatta. Clasamentul este realizat în funcţie de preţurile pe metrul pătrat construit ale celor zece locuinţe, care variază de la 2.400 de euro până la 5.000 de euro. Apartamentele au fost analizate în funcţie de locaţie, suprafaţă construită, facilităţi şi arhitectură, se arată într-un comunicat al companiei.

Astfel, pe primul loc se situează un apartament situat în zona Dorobanţi – Capitalelor, cu o suprafaţă de 240 de metri pătraţi, un living, două dormitoare, bucătărie, două băi, două terase şi două locuri de parcare. Preţul pe metrul pătrat pentru această locuinţă este de 5.000 de euro, respectiv 1,2 milioane de euro per total.

 Top al apartamentelor de lux din Bucuresti

Al doilea în top este un apartament situat în zona Herăstrău şi care are o suprafaţă de 193 de metri pătraţi, living, trei dormitoare, bucătărie, două băi, dressing toaletă şi trei terase. Pentru această locuinţă preţul este de 4.900 de euro plus TVA pe metrul pătrat, adică 945.000 de euro.

Ce-a de-a treia locuinţă de lux este un apartament cu o suprafaţă totală de 184 de metri pătraţi situat la ultimul etaj al unei clădiri cu trei etaje. Preţul de vânzare este de 4.750 de euro plus TVA pe metrul pătrat.

Cel mai scump şi cel mai ieftin ca valoare totală

Deşi nu este clasat pe primul loc, apartamentul de pe a opta poziţie este cel mai scump ca valoare totală, preţul unui metru pătrat construit fiind de 3.500 de euro, adică 1,75 milioane de euro. Acesta este un apartament tip duplex situat în Piaţa Dorobanţi, ce se desfăşoară pe o suprafaţă de 500 de metri pătraţi şi include o cameră de zi, o sufragerie, o cameră de oaspeţi, trei dormitoare, trei băi, bucătărie, terase, două camere la mansardă, un grup sanitar, un garaj de două locuri şi o boxă la parter.

Cel mai ieftin apartament ca valoare totală, dar şi ca preţ pe metru pătrat este ultimul plasat în top.

Acesta este situat în zona Dorobanţi şi are o suprafaţă de 122 de metri pătraţi. Preţul total este de 353.000 de euro fără TVA, la un preţ pe metru pătrat de 2.900 de euro plus TVA. Locul de parcare costă alţi 30.000 de euro plus TVA.

No Responses to "Top al apartamentelor de lux din Bucuresti"

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii