Constanta Mamaia Litoral

06 Jul, 2008

15.000 de euro pe lună, chiria lunară pentru o vila în Bucuresti

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Turism

Cele mai solicitate locuinţe de lux pentru închiriere anul trecut au fost apartamentele cu trei dormitoare, urmate de cele cu două dormitoare, potrivit unui raport al CB Richard Ellis. Anul trecut chiriile s-au majorat cu 5 – 15% pe segmentul ofertelor de top, cum sunt penthouse-urile şi vilele clasice, iar pe segmentul mediu-superior chiriile au fost constante, în jurul valorii de 2.000 de euro pe lună. Studiu mai arată că mai mult de jumătate din proprietăţile tranzacţionate anul trecut s-au închiriat la valori cuprinse între 2.000 şi 4.000 de euro pe lună. Cea mai mare chirie la vile în 2007 s-a înregistrat în zona Aviatorilor, de 15.000 de euro pe lună, faţă de 6.000 de euro cât era în 2006.

„În 2007 s-a demonstrat că cererea pentru vile este în continuare foarte ridicată; în plus, tot atunci s-a finalizat un număr redus de ansambluri noi de apartamente, ceea ce i-a determinat pe potenţialii chiriaşi să se orienteze către spaţiile existente. Pe de altă parte, cererea pentru închirierea apartamentelor a scăzut la 62% din totalul cererii în anul 2007, pe de altă parte, cererea pentru închirierea vilelor a crescut la 38% din totalul de cereri”, se arată în raport. Astfel, în absenţa ofertelor de vile în oraş, chiriaşii şi-au îndreptat atenţia spre zona Băneasa-Pipera, unde 55% din proprietăţile tranzacţionate anul trecut au fost închiriate. Ca zone de interes, cele mai căutate rămân Herăstrău şi Băneasa

www.gandul.info

No Responses to "15.000 de euro pe lună, chiria lunară pentru o vila în Bucuresti"

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii