Constanta Mamaia Litoral

24 Jul, 2008

Vedeta fara mobil dupa 11 ani ………..

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Turism

Din 1997 cind cei de la Connex au lansat primul serviciu de telefonie GSM in Romania am avut pe linga mine un `mobil`.

In mare parte majoritatea problemelor le-am rezolvat pina azi cu ajutorul telefonului.

Datorita extinderii afacerilor am fost nevoit sa folosesc de ceva vreme 2 telefoane care cel putin in perioada estivala suna non stop, bai nene nu sint hoteliar la mine `receptia` nu este deschisa la ora 2 noaptea cind tu esti muci in Mamaia si cauti un loc de cazare.

Ei bine astazi dupa 11 ani am ramas in Eforie Sud fara ambele telefoane pentru ca `cineva` mai destept a reusit sa imi faca aceasta `bucurie`. Sper sa il descopar cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere pentru ca locul unde ma aflam era monitorizat. Chiar ma intrebam de ce nu imi suna telefoanele cind ele nu se mai aflau linga mine.

Paguba nu este mare pentru ca ambele telefoane erau cu bateria la pamint, importante erau datele din Agenda. Sper sa gasesc in calculator o lista salvata acum 2-3 luni.

Ce legatura are `vedeta` din mine cu mobilul ei bine acum 7 zile ma suna cineva de la Gandul si ma intreaba daca este adevarat ca eu am singurele apartamente din Constanta in regim hotelier, asta dupa ce ma verificase la ANAT.

I-am spus ca este adevarat si tipa de la Gandul m-a tinut la telefon cam 30 de minute pentru a stringe informatii necesare publicarii unui articol.

Articolul a aparut astazi in Gandul dar si pe Fluxul de stiri Mediafax.

Interesante si distractive sint comentariile de pe site unde sint facut hot, asociat cu nu stiu ce mafioti, spalator de bani etc.

Imi place mai vreau.

Cum in afara de Catavencu nu prea citesc altceva se pare ca articolul a trezit ceva reactii in redactiile din Constanta pentru ca astazi cind inca mai aveam telefoanele ma suna cei de la ANAT.

Cind am auzit ca sint de la ANAT ma gindeam ca vor sa faca si ei un control ceva, poate pica o cafea o sticla de ceva bla bla, cind ei erau mirati de de toata presa din Constanta se interesa la ei de mine.

Am facut legatura ca probabil aparuse in Gandul articolul si poate de asta.

Pe la ora 12 ma suna o tanti de la TV Neptun ca vrea sa faca un reportaj despre activitatea me.

Cum nu prea aveam timp o trimit la plimbare si ii spun ca o sun eu miine cind o sa fiu in Constanta. Imi spune OK dar dupa 10 minute revine si imi spune ca seful a decis sa vina ei dupa mine la Eforie dar in prealabil vor sa mearga si la unul din cele 2 apartamente.

Pina la urma au facut reportajul in apartament au vorbit cu turistii cazati la Apartamentul Iris si pe la ora 14 m-am intilnit cu ei pentru un interviu.

Dupa asta liniste pentru ca am ramas fara obiectul muncii.

Ajung azi acasa deschid ca de obicei calculatorul sa imi verific mesajele si ce gasesc nene cereri pentru interviuri de la diverse institutii Mass Media.

Bai nene stai putin ca acum sint vedeta, lasati un numar de telefon si o sa va contacteze `secretara` pentru ca eu nu mai pot.

Cica sint un `exemplu`, dar pe astia care stau pe strada cu cheia nu ii promovati tot voi ?

Sa nu mai spun de problemele avute pina cind am reusit sa lucrez legal pentru cam dorit acest lucru dar din pacate nu prea am fost ajutat, chiar anul asta am probleme cu un loc de parcare unde tursitii nu pot parca pentru ca daca reusesc sa intre cu masina nu mai pot iesi din masina pentru ca un nene `Traian` cu un jaf de Dacie ce are cartoane in geam tine masina nemiscata de 4 luni pe locul destintat accesului in scara.

La cele 2 sesizari in care prin fotografii si masuratori am aratat ca locul pentru care platesc bani nu il pot folosi ce a raspuns Primaria  Constanta :

- propietarul autoturismul la care va referiti nu  poate fi sanctionat pentru ca nu ocupa locul dumneavoastra de parcare

Bai nene ala ocupa un loc unde nu se parcheaza pentru a putea lumea sa intre in scara si daca el sta acolo eu daca pot sa intru cu masina pe locul pentru care platesc trebuie sa ramin in masina pentru ca nu am cum sa mai ies.

- nu putem monta stilpi care vor delimita accesul in scara deoarece vom impiedica accesul ambulanelor in scara blocului.

Hai sictir adica tu ma faci prost si imi spui ca Dacia aia cind aude o sirena de ambulanta iese singura de acolo sa intre ambulanta pina in scara si sa urce la etajul 1, ce sa mai spun despre cum se face accesul in scara pe virfuri si printr-o `fanta delumina` de 10-15 cm intre 2 masini.

Asadar cam asa sint eu `ajutat` sa imi desfasor legal activitatea in Constanta mai draga si daca intr-o buna zi o sa raminem cu Statiunea goala sa nu ne miram ca au plecat toti la bulgari turci si greci, Tariceanu a dat deja startul.

De chestia asta nu prea spune nimeni nimic toti merg pe burta

ALOOOOOOOOOOOOOOOOOO, la numerele mele nu mai raspunde nimeni ?

No Responses to "Vedeta fara mobil dupa 11 ani ……….."

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii