Constanta Mamaia Litoral

25 Aug, 2008

Apartamentele, mai ieftine

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Turism

Pretul apartamentelor din Bucuresti a scazut pentru prima data in luna februarie a acestui an, dupa ce de la 1 ianuarie 2005 a urcat neintrerupt, luna de luna, pana la valori aproape triple fata de data de referinta, potrivit Colliers, care a calculat un indice al preturilor apartamentelor.

“Pretul mediu al apartamentelor din Bucuresti a crescut din ianuarie 2005 si pana acum cu 184%. Pretul mediu era, la 1 ianuarie 2005, de 509 euro metrul patrat, iar la 1 mai 2008, un apartament costa, in medie, 1.888 de euro metrul

patrat”, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, Bogdan Georgescu, directorul general al agentiei imobiliare, citat de Mediafax.

El a aratat ca februarie a fost prima luna din ultimii trei ani in care preturile au scazut. Astfel, daca in ianuarie pretul mediu al unui apartament in Bucuresti era de 1.826 de euro metrul patrat, in luna februarie a coborat la 1.776 de euro. Aceasta a fost singura luna de scadere, pentru ca in martie pretul a urcat la 1.887 de euro, iar in aprilie la 1.888 de euro.

Reprezentantii Colliers estimeaza ca, in acest an, preturile apartamentelor noi vor fi intre 1.150 si 2.200 de euro metrul patrat, plus TVA, si vor stagna, in timp ce locuintele in blocurile vechi s-ar putea ieftini cu procente cuprinse intre 5 si 15%.

Scaderea pe segmentul apartamentelor vechi este anticipata si de reprezentantii site-ului imobiliar MagazinulDeCase.ro, care au afirmat ca preturile ar putea cobori in vara acestui an cu pana la 20-25%, in conditiile in care pe piata se inregistreaza o oferta mult mai mare fata de anii trecuti.
www.romanialibera.ro

No Responses to "Apartamentele, mai ieftine"

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii