Constanta Mamaia Litoral

06 Sep, 2008

Vilă de vacanţă în Turcia cu 65.000 de euro

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Turism

Pot fi găsite locuinţe la preţuri rezonabile în zone din Turcia cunoscute turiştilor români, precum Kusadasi sau Bodrum, dar şi în staţiuni mai puţin promovate în România, cum ar fi Altinkum. Un astfel de imobil reprezintă atât asigurarea unui loc în care se poate merge în vacanţă an de an, scăzându-se astfel cheltuielile unei familii pentru concediu, dar şi o oportunitate de a investi într-o proprietate care poate aduce venituri prin închirierea în regim hotelier.

Kusadasi este una dintre staţiunile cele mai populare printre turiştii români. Interesant este faptul că preţurile proprietăţilor din această zonă sunt rezonabile. Un apartament cu două camere costă între 55.000 şi 70.000 de euro, în funcţie de poziţia acestuia şi de calitatea finisajelor.

Există şi locuinţe cu suprafeţe generoase, la preţuri rezonabile. Astfel, un apartament cu trei camere, cu o suprafaţă de 118 metri pătraţi, care necesită însă renovare, poate fi achiziţionat cu 60.000 de euro. O vilă cu trei camere, situată lângă plajă, costă 65.000 de euro. Există o ofertă consistentă şi de apartamente în ansambluri rezidenţiale aflate în stadiul de proiect. Un apartament cu trei camere situat într-un astfel de proiect poate fi achiziţionat cu 75.000 de euro. O vilă cu patru camere off plan se vinde cu 95.000 de euro, în vreme ce în cazul vilelor cu piscină proprie preţul urcă la 140.000-150.000 de euro.

O vilă de vacanţă poate fi închiriată în regim hotelier în perioada în care proprietarul nu locuieşte acolo. Se pot obţine sume bune mai ales în sezonul turistic, adică între lunile aprilie şi octombrie. Astfel, pentru un apartament cu două camere s-ar putea încasa în jur de 200 de euro pe săptămână, în vreme ce pentru o proprietate cu trei camere suma urcă la 280-300 de euro/săptămână. Şi în cazul unei vile de trei camere chiria este de aproximativ 300 de euro/săptămână. În aceste condiţii se vor putea obţine şi 5.500 de euro în perioada în care litoralul turcesc atrage mulţi turişti străini.

O altă zonă populară printre turiştii români este Bodrum. Un apartament nou, cu două camere, costă între 52.000 şi 70.000 de euro, în funcţie de zonă şi de finisaje. Aceiaşi factori fac diferenţa şi între vile. Preţurile acestora sunt între 65.000 de euro, pentru o vilă cu trei camere, şi 150.000 de euro, pentru un imobil cu finsaje de calitate superioară. În ceea ce priveşte chiriile, acestea sunt cam la acelaşi nivel cu cele din Kusadasi.

Altinkum este o staţiune căutată de englezi, dar necunoscută pentru români. Aici, un apartament cu două camere şi cu o suprafaţă de 60 de metri pătraţi construiţi costă 45.000-50.000 de euro, în vreme ce unul cu trei camere este 65.000 de euro. În cazul în care se doreşte un apartament mai spaţios sau cu finisaje de calitate superioară, preţurile ajung la 80.000, respectiv 90.000 de euro. O vilă nouă, cu o suprafaţă de 140 mp, costă 105.000 de euro, în vreme ce una veche, cu aceeaşi suprafaţă, costă 90.000 de euro. În ceea ce priveşte chiria, pentru un apartament cu două camere se pot încasa 180-220 de euro/săptămână, pentru unul cu trei camere 220-250 de euro/săptămână, iar pentru o vilă de la 300 de de euro/săptămână. 

www.cotidianul.ro

No Responses to "Vilă de vacanţă în Turcia cu 65.000 de euro"

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii