Constanta Mamaia Litoral

21 Oct, 2008

Cazare Litoral Mamaia Sezonul Estival 2009

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Turism

Tarifele de cazare pe litoral ar putea fi reduse cu 5-10% in sezonul estival de anul viitor, au anuntat, marti, in cadrul “Bursei Litoral 2009″ de la Mamaia, reprezentantii ai Ministerului Turismului, citati de NewsIn.

“In ceea ce priveste politica tarifara pentru anul viitor a hotelurilor de pe litoral, conform informatiilor noastre, sunt multe situatii in care se abordeaza o scadere de 5-10% a tarifelor practicate in varf de sezon”, a declarat Lucia Morariu, secretar de stat in Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale.

Lucia Morariu a precizat ca scaderea este determinata de interesul hotelierilor de a functiona si in perioadele de extrasezon.
“Din ce in ce mai multi hotelieri se gandesc sa deschida mai repede unitatile, din aprilie si pana la sfarsitul lunii septembrie, fapt care permite natural, economic, practicarea unor tarife mai mici fata de cele existente”, a mai spus Morariu.
Ea a precizat ca scaderea tarifelor de cazare pe litoral poate fi determinata, asa cum se intampla in Bulgaria, si de atragerea turistilor straini, si a adaugat ca Ministerul Turismului poarta discutii cu marii tour-operatori europeni in acest sens.
“Noi, ca minister, insistam pe deschiderea relatiilor cu marii tour-operatori europeni, pentru ca strainii vin in mod organizat, cu avioane charter, din mai pana in octombrie, astfel incat sezonul se lungeste si avem posibilitatea, in combinatia turisti straini-romani, sa facem un turism viabil pe litoralul romanesc”, a spus Morariu.
Reprezentantii ministerului au reusit sa obtina suportul a 2 tour-operatori si urmeaza sa fie finalizate discutiile si cu un altreilea tour-operator.
Secretarul de stat Lucia Morariu a mai spus ca pentru a atrage turistii pe litoral, tot mai multe hoteluri accepta sistemul all-inclusive.
Aproape 200 de hotelieri si agentii de turism participa, in perioada 16-18 septembrie, la Targul de Turism “Bursa Litoral 2009″, in statiunea Mamaia, unde se vor purta discutii pentru contratele care vor fi incheiate pentru anul viitor.

http://www.dailybusiness.ro

No Responses to "Cazare Litoral Mamaia Sezonul Estival 2009"

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii