Constanta Mamaia Litoral

19 Nov, 2008

Genesis Residence Apartamente in Constanta

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Turism

Genesis, o cladire exclusiv rezidentiala, incluzand zece apartamente, variind de la cele practice cu un dormitor pana le cele extavagante cu patru dormitoare.

Pozitionata in unul din cele mai exclusiviste cartiere ale orasului, ofera o calitate superioara vietii, datorate unei densitati scazute si unui mediu urban la inaltime joasa, numarului mare de incinte de utilitate comuna la dispozitie in imediata apropiere. In acelasi timp este amplasata in mod avantajos, in imediata apropiere a centrului urbanistic cat si a celei mai populare destinatii de vara din regiune, statiunea Mamaia.

Arhitecti recunoscuti si premiati au realizat un design de exceptie care imbina in mod armonios o abordare neomoderna cu o serie de elemente contemporane pentru a crea o balanta echilibrata intre performanta, functionalitate si estetica.

Un design interior realizat in plan deschis care te inspira creaza o experienta rafinata de proportii epice. S-a dorit sa se creeeze un mediu care poate fi experimentat cu ajutorul tuturor celor cinci simturi, in care poti trai momente unice fie atunci cand prepari cina intr-o bucatarie ultra-sic, sau cand te bucuri de vizita unor prieteni in livingul spatios, cand simti adierea brizei de vara in timp ce urmaresti apusul in intimitatea propriei verande, si chiar cand savurezi rasfatul unei bai aromatice intr-o incapere pavata cu cele mai fine placi ceramice.

Fiecare apartament ofera nu doar un spatiu versatil care poate fi optimizat pentru a indeplini in mod dinamic dorintele ocupantilor, dar multumita inteligentei pozitionari a suprafetelor largi cu geamuri permite la maximum ca lumina naturala sa penetreze ambientul interior, amplificand in acelasi timp vederea fiecarui apartament spre Lacul Tabacarie.

Mai mult, potentialii clienti pot beneficia de bonusul a doua terase impunatoare pentru apartamentele de la ultimul etaj care ofera panorame splendide ale orasului Constanta in mijlocul unui spatiu retras, ideal pentru relaxare si servirea meselor in aer liber.

No Responses to "Genesis Residence Apartamente in Constanta"

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii