Constanta Mamaia Litoral

20 Nov, 2008

PSD+PC=PSD, Sa-i facem Posta

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Uncategorized

Astazi am trecut pe la unul din apartamentele pe care le inchiriez in regim hotelier si am observat ca am ceva in cutia postala.

Cum nu locuiesc acolo in afara de reclame altceva nu mai primesc, ba da primesc DOAR nota de plata pentru impozitul apartamentului de la Consiliul Local Constanta pentru ca deh ei au adresa din contractul de vinzare cumparare si nu au chef sa imi trimita la alta adresa felicitarea.

Dar astazi nu sintem in 2009 si nu am primit decizia de plata pentru impozit ci o frumoasa scrisoare de la PSD. In primul rind mai mazarica mai mistretule (la nicusor ma refer) sint suparat pe voi pentru ca nu am fost sunat sa imi spuneti ca aveti o surpriza pentru mine.

Pina sa trec la analiza materialelor gasite in plic am citeva intrebari

- cum de a ajuns adresa mea de la Consiliul Local Constanta la PSD+PC=PSD de am primit aceasta scrisoare

- cine are contractul 103 / c /067 / 2008 cu Posta Romana in speta OP Constanta 1 pentru expediera scrisorilor sper ca nu Consiliul Local Constanta

- cine si in ce calitate a pliat colile le-a introdus in plic a lipit plicul si l-a dus la posta (normal niste voluntari)

- domnu Mazare va astept pe la mine pentru ca ati uitat in plic niste bancnote iar pe criza asta ma gindesc ca aveti nevoie mai ales ca stiu ca nu aveti casa… in Romania si probabil aveti nevoie de bani pentru chirie

- de ce am primit acest plic pentru ca eu sint simpatizant FDGR (forumul democrat al germanilor din Romania)

Sa trecem acum la analiza scrisorii : in primul rind am ajuns la concluzia ca PSD+PC=PSD pentru ca doar in sigla apare si PC in rest ……Felix ce faci ma ? 73662577kp5.th PSD+PC=PSD, Sa i facem Posta De la inceput am fost dezamagit `Stimati cetateni` pai eu credeam ca este o scrisoare personalizata mai ales ca ne cunoastem cel putin voi imi stiti adresa, s-au nu ati gasit persoana care sa poata puna si numele destinatarului in loc de cetateni cu putin efort se poate.

Faza cu alegerile locale si cu multumirile nu tine pentru ca eu am votat cu FDGR.

Sint anuntat cu respect ca voi vota la sectia 125 am si o harta sa nu ma pierd prin cartier, multam fain dar nu ati putut trimite si un GPS ?

La final iara PSD si PSD fara PC si cica semnaturile in orijinal ale multiubitilor conducatori mazarica si mistretu cica ei garanteaza aveti incredre bla bla.

Pai faza cu Garantat am vazut-o si in Bucuresti saptamina trecuta o tanti cu barbat arab este garantat Ontanu. Stie Ontanu ceva si ne ascunde.

Poate la prelucrez si imi donez 10 000 mp de pamint in Mamaia prin bunavointa celor 2.

Si SOCK reprezentantii nostri in colegiul bla bla care vor frichi frichi si vor face o mare ue la Bucale sunt : Marinescu Antonella si un nene de la Spitalul Clinic.

Ma voi referi doar la Marinescu Antonella daca va spun ca mamica ei Paraschiva Barbu probabil o pensionara modesta din Constanta ce sta ca proasta la coada lunar pentru pachetele lui mazarica a facut in 10 ani afacerile vietii.

Probabil are studii MBA pe afara pentru ca altfel nu imi explic.

Tanti este patroana supermarketului Grand de linga Primarie iar magazinul functioneaza intr-un imobil ce a a fost revendicat. Ce credeti a dat mazarica imediat dispozitia de retrocedare ? Pe dracu tanti a cumparat parterul in 1999 chiar daca fusese revendicata.

Dar cea mai tare afacere este concesionarea terenului ce ii apartinea, societatii SC Aqualand SA cu doar 2 000 lei da ma 20 000 000 lei vechi pe an. Stiti ce suprafata are Aqua Magic 27200 mp.

Adica tanti a inchiriat terenul asta cu 0.07 lei mp pe an adica 0.006 mp pe luna. Precizez ca este vorba de LEI nu EURO daca ar conta, in conditiile in care chiria unui spatiu comercial in Mamaia de 10-15 mp este de 15 000 euro pentru 3 luni adica aproximativ 333 euro mp pe luna.

Iar clauza ce pune capac este `pamantul poate fi cumparat de SC Aqualand SA inainte de expirarea contractul.

Ultima afacere din care normal a ieshit in profit este ansamblului rezidential Spectrum, din zona Pescarie. Un ansamblu de 5 blocuri de lux pe malul marii la intrarea in Mamaia, cred ca deja au dat toate apartamentele de isi fac atita reclama in oras.

Terenul de 7.366 de metri patrati, pe care se afla ansamblul a fost vandut, in 2006, de SC Bizart Grup, catre Five Holding SRL. Contractul de vanzare-cumparare nu a fost nici primul si nici singurul contact pe care l-au avut reprezentantii celor doua firme, in contextul in care societatile au acelasi sediu social.

Suprafata de 7.366 de metri patrati a fost obtinuta in urma unui contract de alipire a doua terenuri. Ambele suprafete de teren, ce au facut ulterior obiectul contractului de alipire, au intrat initial in posesia unui notar public din Bucuresti, Mariana Laura Lese, printr-o dispozitie din luna noiembrie 2002, a primarului Radu Stefan Mazare. Una din suprafete a fost vanduta mai departe lui Vasile Bostan, Doina Bostan si Mircea Dumitrescu. Parachiva Barbu a cumparat terenul de la sotii Bostan, pentru a-l vinde ulterior celor de la Bizart Grup iar cei de la Bizart Grup l-au vindut in 2006 celor de la Five Holding SRL adica firmele LOR ma nu ale noastre, in plus cele 2 firme au acelasi sediu social, si au mai incheiat contracte intre ele ca intre vecini normal.

Pe viitor mamica se gindeste sa construiasca sapte blocuri cu cinci etaje in cartierul Compozitorilor, banuiesc ca pe aceeasi reteta.

Simplu NU ? pai cam asa se FUCK afacerile in Constanta supranumita si Republica Mazare.

79348568we3.th PSD+PC=PSD, Sa i facem Posta

3 Responses to "PSD+PC=PSD, Sa-i facem Posta"

2 | Prostia nu tine de foame PSD-PC=M..e | Cazare Constanta Mamaia Litoral

November 23rd, 2008 at 3:36 pm

Avatar

[...] Interesant este numele celui care a pus pe You Tube materialele iancumake Personal m-am indrogostit de Marinescu Antonela. Am scris despre afecerile mamicutei aici [...]

3 | PSD-PC=M..e | Cazare Constanta Mamaia Litoral

November 23rd, 2008 at 3:58 pm

Avatar

[...] Personal m-am indrogostit de Marinescu Antonela. Am scris despre afecerile mamicutei aici [...]

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii