Constanta Mamaia Litoral

24 Nov, 2008

Daca valoarea locuintei scade ulterior cumpararii, diferenta se restituie

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Turism

Dezvoltatorul imobiliar roman Impact Developer & Contractor a lansat saptamana aceasta un produs prin care le garanteaza clientilor ca daca valoarea proprietatii cumparate va scadea pana la finalul lui 2009, dezvoltatorul le va restitui diferenta, au anuntat reprezentantii companiei.
Re-evaluarea locuintei in perioada urmatoare achizitionarii este insa realizata tot de catre Impact.

Aceasta oferta vine in conditiile in care dezvoltatorii se confrunta cu un “inghet” al tranzactiilor rezidentiale, provocat de starea de asteptare a cumparatorilor si de noile conditii de creditare, mai dificile.

Produsul este oferit persoanelor care dispun de resursele financiare necesare achizitionarii unui apartament in prezent, dar care se afla in expectativa, temandu-se de o eventuala scadere a preturilor pe piata imobiliara, conform Impact.

Impact garanteaza clientilor recuperarea diferentei de pret dintre valoarea imobilului la momentul achizitionarii sale si o valoare viitoare, in cazul scaderii pretului imobilului, conform evalurilor interne ale companiei.

Clientul poate solicita restituirea diferentei oricand, pana la data de 31 decembrie 2009, calculul discountului fiind raportat la preturile de lista afisate pe site-ul Impact la momentul exercitarii cererii de restituire a diferentei.

Compania a mai lansat o solutie de achizitie pentru clienti, prin care ofera clientilor care nu dispun de resursele financiare necesare sau celor care mai trebuie sa astepte pana la aprobarea creditului posibilitatea de a se muta in noua casa imediat, cu plata ulterior, atunci cand vor indeplini noile conditii de creditare.

In acest fel, persoanele interesate de apartamentele dezvoltate de companie vor putea achita o garantie initiala de minim 20.000 lei, avand la dispozitie o perioada de patru ani pentru contractarea oricand a creditului propriu-zis.

In tot acest timp, beneficiarul va plati o chirie lunara, care ii confera ulterior dreptul la un discount din pretul de achizitie. De asemenea, garantia initiala este considerata drept avans, in momentul contractarii creditului.

“Cercetarile efectuate de compania noastra indica un numar considerabil de persoane, cu o nevoie reala si urgenta de a-si achizitiona propriul spatiu locativ, dar care nu fac acest pas pentru ca fie prefera sa astepte si sa urmareasca evolutia pietei, fie nu sunt inca pregatiti pentru contractarea unui credit ipotecar. Cele doua produse rezidentiale raspund eficient acestor nevoi, oferind clientilor o formula de achizitionare de locuinte flexibila si avantajoasa”, a declarat Carmen Sandulescu, director executiv financiar al Impact.

Aceste solutii se adreseaza tuturor clientilor interesati de achizitionarea unui spatiu locativ in ansamblurile rezidentiale dezvoltate de companie in Bucuresti (Greenfield Residence), Constanta (Ansamblul Boreal), Oradea (Ansamblul Lotus) si Ploiesti (Ansamblul Roua).

Impact are la vanzare 250 de locuinte in 7 proiecte, dintre care circa 80 de unitati sunt finalizate. Suprafetele locuintelor variaza de la proiect, fiind cuprinse intre 50 si 260 mp. Preturile locuintelor scoase la vanzare sunt cuprinse intre 2.800 si 5.300 lei/mp, in functie de zona sau oras.

No Responses to "Daca valoarea locuintei scade ulterior cumpararii, diferenta se restituie"

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii