Constanta Mamaia Litoral

25 Nov, 2008

Apartamente noi ieftinite cu 20-25% in Bucuresti

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Turism

Dezvoltatorul imobiliar Gigant Construct a lansat o oferta “test” pe piata, scazand preturile locuintelor din doua proiecte rezidentiale dezvoltate in sectorul 3 al Capitalei cu 20%, respectiv 25% pentru cate 10 apartamente. Daca clientii vor cumpara, atunci, in functie de cerere, aceasta oferta va fi extinsa si pentru celelalte locuinte din cele doua proiecte, a spus, pentru DailyBusiness.ro, Corneliu Serban, directorul general al Gigant Construct.
“Daca va exista cerere vom scadea preturile la mai multe locuinte. Bineinteles ca aceasta scadere ne va diminua marja de profit”, a spus Serban, care nu a dorit sa precizeze cu cat s-ar putea diminua marja.

Astfel, pentru moment, Gigant Construct, va oferi 10 apartamente din cele 30 care inca mai sunt disponibile in Pallady Residence, proiect care va fi finalizat anul acesta, la 1.000 euro pe mp, fata de 1.200 euro pe mp, anterior. De asemenea compania va mai oferi inca 10 apartamente si in Pallady Towers la 1.090 euro pe mp, fata de 1.500 euro pe mp, pretul de lista.

Constructia ansamblului rezidential Pallady Residence a demarat in 2006 si urmeaza sa fie finalizata in septembrie 2008. Proiectul cuprinde 134 de apartamente.

Compania a inceput constructia proiectului mixt Pallady Towers, ce va cuprinde un imobil de birouri si 3 cladiri rezidentiale cu un numar total de 297 de apartamente in toamna lui 2007. Proiectul urmeaza sa fie finalizat in 2009.

Sursa : www.dailybusiness.ro

No Responses to "Apartamente noi ieftinite cu 20-25% in Bucuresti"

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii