Constanta Mamaia Litoral

23 Jan, 2009

Inscrieri Timpurii ofera turistilor reduceri de pînă la 30%!

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Cazare Litoral|Cazare Mamaia|Litoral|Turism

 Asociaţa pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului – „Litoral” organizează Forumul Naţional pentru Programul „Înscrieri Timpurii”, la Mangalia, pe 31 ianuarie 2009, la Centru de Afaceri „Marea Neagră”, Hotel President – Sala President. Programul „Înscrieri Timpurii” este derulat de către Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), Asociaţia „Litoral” şi Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), alături de Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural din România şi va beneficia de susţinere şi promovare din partea Ministerului Turismului.

„Înscrieri Timpurii” este un program promoţional care vizează oferirea de reduceri substanţiale turiştilor (pînă la 30% din preţul de catalog) pentru cumpărarea sejurului pe Litoral sau în alte staţiuni româneşti. “Reducerea este obţinută prin efortul comun al agenţiilor şi hotelurilor care îşi reduc marja de venit, obţinînd în schimb lichidităţi în avans, promovare şi o testare a înscrierilor pentru perioada de vară. Perioada promoţiei este 1 februarie – 31 martie 2009”, a declarat preşedintele Asociaţiei “Litoral”, Corina Martin.

Perioada sejurului poate fi oricînd în sezonul 2009. Biletele sînt puse în vînzare prin Agenţiile ANAT. Programul “Înscrieri Timpurii” este analogul românesc al cunoscutului sistem Early Booking, derulat de toţi tour-operatorii internaţionali. La această întîlnire vor participa ministrul Turismului, Elena Udrea, reprezentanţii asociaţiilor profesionale din turism – Asociaţia “Litoral”, ANAT, FPTR, ai patronatelor hoteliere de pe litoral, mass media centrală şi locală – fiind invitaţi să participe toţi reprezentanţii turismului românesc. Participarea la Forumul Naţional pentru Programul “Înscrieri Timpurii” este gratuită.

Sursa : Asociatia Litoral

No Responses to "Inscrieri Timpurii ofera turistilor reduceri de pînă la 30%!"

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii