Constanta Mamaia Litoral

03 Feb, 2009

Westhouse Group a vandut complexul rezidential Central Apartments

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Apartamente si Garsoniere|Cazare Constanta|Imobiliare

Din ciclul toate merg  ca pe roate aflam ca cei de la Westhouse Group au scapa de complexul rezidential Central Apartments pe care il pusesera in conservare.

Pozitia deosebita printre numeroasele turle ale caselor din cartie,  privelistea deosebita in covoarele atirnate de rromii din zona de la etajul 2 si nelipsita ambianta muzicala fac din acest proiect cel mai importat al orasului.

Booking and rent a apartments and flats in Constanta

Nu are sens sa mai spun ca ca proiectul pe hirtie si in imagini arata nemaipomenit si inplus trebuia finalizat in septembrie 2009.

Dezvoltatorul imobiliar Westhouse Group a vîndut proiectul rezidenţial “Central Apartments” din Constanţa companiei TNG Real Estate şi firmei de construcţii Baumeister, ambele din holdingul The Nova Group, deţinut de omul de afaceri Dan Adamescu. Cele două companii vor finaliza construcţia proiectului, demarată anul trecut, dar care a fost oprită ulterior, deoarece Westhouse nu a reuşit să obţină fondurile necesare dezvoltării. Baumeister este antreprenorul general al complexului Central Apartaments şi, de asemenea, al proiectului Corallia, tot din Constanţa, al Westhouse Group. “Central Apartments” cuprinde 89 de apartamente (dispuse pe structura subsol + parter + 6 etaje) destinate clienţilor din clasa medie spre lux şi este situat în cartierul Dacia (pe bulevardul Tomis). “Complexul se adaugă altor proiecte din portofoliul TNG Real Estate pe segmentul dezvoltărilor imobiliare de pe piaţa românească, cum ar fi Hipodrom Residence şi Green Bucov, ambele din Ploieşti. Noul joint-venture va susţine investiţia şi va continua lucrările de construcţie începute în trimestrul patru al anului 2008. Împreună cu antreprenorul general Baumeister, TNG Real Estate va finaliza construcţia pînă la sfîrşitul lunii august”, se arată într-un comunicat al celor două companii. Ansamblul cuprinde apartamente cu două şi trei camere, cu suprafeţe de 62-123 metri pătraţi, garsoniere de 49-90 metri pătraţi şi spaţii de parcare subterane şi supraterarene. Preţul unei locuinţe, aşa cum era gîndit în strategia Westhouse, pornea de la 60.000 de euro plus TVA. Reamintim că dezvoltatorul imobiliar Westhouse Group a anunţat, la începutul anului trecut, investiţii în România de circa 1,5 miliarde de euro, ce urmau a fi derulate în proiecte imobiliare pînă în 2014. Primele proiecte ale Westhouse Group presupuneau trei ansambluri de locuinţe în judeţul Constanţa: Oasis Residences, Central Apartments şi Corallia Residence, după o investiţie totală de 50 milioane euro.

Sursa : www.telegrafonline.ro

No Responses to "Westhouse Group a vandut complexul rezidential Central Apartments"

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii