Constanta Mamaia Litoral

11 Feb, 2009

Revelionul turismului pe Litoral, cu Elena Udrea si… Mihai Traistariu

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Cazare Litoral|Litoral|Turism

Primaria municipiului Mangalia organizeaza, in acest sfarsit de saptamana, cea de-a doua editie a evenimentului „Revelionul turismului la mare”. Actiunea este organizata, potrivit datelor oferite de reprezentantii administratiei publice locale, in colaborare cu Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral si se doreste motorul prezentarii programelor de dezvoltare a turismului litoral din acest an. Organizat cu o luna mai tarziu decat seara dedicata Revelionului, evenimentul de la Mangalia va debuta in dimineata de 31 ianuarie, atunci cand, in sala de conferinte a hotelului President din Mangalia, va fi organizat Forumul National „Inscrieri timpurii”, program practicat periodic de catre agentii de turism din strainatate prin care este practicat conceptul early booking si care se refera la achizitionarea din timp a pachetelor turistice, pentru care se va beneficia de reduceri importante. Potrivit organizatorilor, in acest mod se poate ajunge la un pret chiar si cu 30% mai mic decat cel practicat in plin sezon estival. La eveniment si-au anuntat deja prezenta ministrul Turismului, Elena Udrea, reprezentanti ai Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism, precum si ai Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc.

Seara, organizatorii au pregatit o petrecere inedita, la care au fost invitati Bruno Ferera, Mihai Traistariu si alte nume importante ale muzicii romanesti, iar la miezul noptii se va organiza un spectaculos foc de artificii. „Asteptam alt fel de turisti, mai sofisticati, de aceea ne preocupa ridicarea standardelor hotelurilor si ale serviciilor. Dorim sa oferim celor care aleg Mangalia si sudul litoralului ca destinatie de vacanta spatii pentru clubb-eri, oaze pentru familisti, zone de distractie fara limite pentru cei neobositi, locuri de rasfat fara margini pentru copii, zone de tratament si alte surprize, pentru a satisface toate gusturile”, precizeaza primarul municipiului Mangalia, Mihai Claudiu Tusac, despre acest eveniment.

Sursa : www.observator.ro

1 Response to "Revelionul turismului pe Litoral, cu Elena Udrea si… Mihai Traistariu"

1 | Florina

February 20th, 2009 at 10:42 am

Avatar

O initiativa foarte buna! Sa speram ca acest fel de evenimente nu isi vor pierde urma…ca multe altele

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii