Constanta Mamaia Litoral

01 Mar, 2009

Plajele litoralului, pregatite pentru sezonul estival 2009

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Cazare Litoral|Cazare Mamaia|Litoral|Mamaia|Regim Hotelier|Turism

Directia Apelor Dobrogea Litoral a finalizat operatiunea de dezafectare a constructiilor ilegale existente pe plaje. Potrivit unui comunicat de presa al institutiei, constructiile au fost demolate intr-un termen de cinci zile de la inceperea operatiunii, dar, in urma verificarilor facute, s-au gasit si alte obiective care au trebuit dezafectate. Directia Apelor Dobrogea Litoral s-a mobilizat pentru a finaliza aceasta operatiune in cat mai scurt timp. In conformitate cu legea, operatorii de plaje aveau obligatia de a dezafecta constructiile provizorii la sfarsitul fiecarui sezon estival.

Pana in prezent, detinatorii de constructii au fost invitati sa ridice resturile lemnoase rezultate in urma dezafectarilor. Directia Apelor Dobrogea Litoral invita reprezentantii autoritatilor locale sa faca o solicitare pentru a prelua aceste resturi lemnoase neridicate, in vederea distribuirii catre scoli, unitati sanitare sau azile de batrani din judetul Constanta, pentru a fi folosite la incalzire. In cursul zilei de astazi va fi inventariata cantitatea de resturi lemnoase ramase in urma dezafectarilor.

Directia Apelor Dobrogea Litoral va demara in perioada urmatoare Lucrarile specifice de pregatire a plajelor pentru sezonul estival 2009. Lucrarile se vor desfasura esalonat in functie de particularitatile fiecarei zone, in baza unor programe saptamanale, astfel încat plajele sa fie pregatite pentru inceperea noului sezon estival, pana la jumatatea lunii aprilie. Aceste lucrari vor fi realizate mai intai in zonele cu afluenta mare de turisti (Mamaia, Costinesti, Neptun, Mangalia, Vama Veche), iar pana la inceputul sezonului estival aceste lucrari sa fie finalizate pe toate sectoarele de plaja.

Sursa : www.constanta-news.com

No Responses to "Plajele litoralului, pregatite pentru sezonul estival 2009"

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii