Constanta Mamaia Litoral

23 Mar, 2009

Apartamentele nevandute pe litoral isi cauta acum chiriasi

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Apartamente si Garsoniere|Cazare Constanta|Cazare Litoral|Cazare Mamaia|Constanta|Imobiliare|Litoral|Regim Hotelier

Dezvoltatorii imobiliari de pe litoral isi scot la inchiriat apartamentele nevandute de la malul marii! Dupa ce au investit milioane de euro in constructia unor ansambluri rezidentiale cu care sperau sa dea lovitura, criza le-a alungat cumparatorii.

Pentru a-si recupera macar o mica parte din investitie, dezvoltatorii imobiliari au mobiliat apartamentele si le-au scos la inchiriat.

Cu putin noroc, puteti inchiria si cu 400 de euro un apartament de peste 100 metri patrati, utilat complet si situat la cateva zeci de metri de plaja.

Preturile variaza insa in functie de perioada pentru care se incheie contractul de inchiriere. Pentru un an intreg, chiria variaza intre 400 – 1000 euro.

La vara insa, o luna de cazare intr-un astfel de apartament de lux poate sa va coste si 1500 de euro. Iar o noapte de cazare – 150 de euro – rentabil, daca ne gandim ca, in plin sezon, pentru o camera la un hotel de patru stele scoatem din buzunar si 200 de euro pe zi .

Peste 200 de apartamente au fost construite in nordul statiunii Mamaia, ca sa fie vandute. Dezvoltatorul imobilar a blocat in constructia lor milioane de euro, iar acum a gasit o solutie prin care sa recupereze macar o parte din investitie. A scos apartamentele la inchiriat.

1 Response to "Apartamentele nevandute pe litoral isi cauta acum chiriasi"

1 | Sorin Dinu - Cazare Apartamente Craiova

March 24th, 2009 at 11:55 am

Avatar

Un lucru bun pentru omul de rand: cei care au vrut sa dea lovitura construind apartamente pe litoral pentru vanzare, se vor multumi cu inchiriere in regim hotelier a acestora. Asa mai trag in jos preturile exorbitante ale hotelurilor, fiind bine stiut ca apartamentele inchiriate in regim hotelier au conditii mai bune si preturi mai mici decat la hotel.
Avantaj romanul din patura de mijloc, care merge si el odata pe an in concediu la Marea Neagra.
La mai mare!

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii