Constanta Mamaia Litoral

24 Mar, 2009

România imobiliară ” între incendiu şi îngheţ

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Apartamente si Garsoniere|Imobiliare

Din pacate , in nici una dintre manevrele de corectie ce se produc acum in plan global nu se gaseste loc bun  si pentru ” Romania imobiliara “. Fosta vedeta a “pietelor emergente ” pe la jumatatea acestui deceniu , ea nu mai prezinta aproape nici un interes de investitie altfel decat intamplatoare atata vreme cat a devenit o piata scumpa , fara programe sigure preconizate de Stat si cu atitudini recente complet iresponsabile in materie de administrarea crizei .

In acelasi timp , iluzia pietii romanesti de lux ( o veche marota amuzanta a localnicilor cu bani ) nici nu mai poate fi luata in calcul atata vreme cat o simpla comparatie cu noul lux intruchipat de Dubai face sa paleasca orice posibila concurenta . Mai mult chiar , nici una din schemele de imobiliar scump tradus prin targuri , ferias , mari initiative comerciale etc. nu au la noi nici o trecere si nu intereseaza pe nimeni dintre cei ce ar trebui sa faca planuri de viitor durabil .

In sfarsit , nici macar “imobiliarul pseudo-social ” de inraurire sarkozista nu poate prezenta aici vreun interes macar vag atata vreme cat pe Dambovita programele nu exista iar ideologia Statului minimalist – care a nenorocit definitiv capitalismul in etapa lui recenta de anurg – este o politica oficiala fara minim de orientare istorica

Sursa : www.monitor-imobiliar.com

1 Response to "România imobiliară ” între incendiu şi îngheţ"

1 | Sorin Dinu

March 24th, 2009 at 11:45 am

Avatar

A fluturat cu bani prin tara o perioada, vorba lui nea Gigi Becali. Bani europeni pe care romanul cand a pus mana si i-a indesat adanc in buzunar. pe hartie aparea ca am construit autostrazi, ca am renovat cladiri, ca am ecologizat delta Dunarii…bla-bla. In realitate devizele de lucrari sint doar hartii fara valoare. Nu s-a realizat nimic din banii UE. Finantatorii nostrii, statele dezvoltate au vrut sa ne faca drumuri, infrastructura pentru a intra in “hora” lor. Noi am construit hoteluri, restaurante… S-au suparat cei din UE si pe buna dreptate. Cred ca nu este departe momentul de salvgardare prin care Romania ar ramane in afara UE. ce a ramas acum e ca dupa tzunami…
Sa auzim si mai de bine!

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii