Constanta Mamaia Litoral

27 Mar, 2009

Un apartament cu 3 camere in Bucuresti, la nivelul celor cu 2 camere in 2008

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Apartamente si Garsoniere|Cazare Constanta|Cazare Litoral|Cazare Mamaia|Constanta|Imobiliare|Regim Hotelier

Preturile pentru ofertarea apartamentelor cu 3 camere din capitala au scazut simtitor in ianuarie, ajungand la o valoare medie de 123.617 euro, bani pentru care agentiile imobiliare ofereau in 2008, clientilor interesati, apartamente cu 2 camere.

“Pretul mediu maxim a fost inregistrat la inceputul lunii, cand un apartament cu 3 camere din Bucuresti era scos la vanzare pentru pretul mediu de 127.581 euro. De remarcat este faptul ca in primele luni ale anului trecut, pentru aproximativ aceeasi suma de bani, agentiile imobiliare ofereau clientilor interesati apartamente cu 2 camere, mai mici si mai putin confortabile”, sustin reprezentantii imobiliare.ro, care prezinta o analiza a evolutiei pietei rezidentiale in luna ianuarie 2009, in cele mai dinamice orase din Romania, informeaza NewsIn.

Si in Brasov, apartamentele revin la valoarea de acum 12 luni

Acestia mai spun ca piata imobiliara din Brasov prezinta, la randul ei, o tendinta de scadere manifestata in special in ultima parte a lunii, in timp ce in primele doua decade proprietarii si agentiile imobiliare au incercat sa tina de pret.

Astfel, daca la inceputul lunii ianuarie, pentru un apartament cu 3 camere, agentiile imobiliare cereau un pret mediu de 95.942 euro, la sfarsitul aceleasi luni, pretul mediu de ofertare pentru acelasi tip de apartament a ajuns la 92.244 euro, atingand nivelul mediu inregistrat in primele luni ale anului 2008, mai spun consultantii imobiliari.

In Cluj-Napoca, dinamica sectorului imobiliar nu mai e aceeasi

Preturile ofertelor de vanzare a apartamentelor cu 3 camere au continuat sa scada si in Cluj-Napoca, orasul considerat de multi analisti ca fiind cel mai dinamic din punct de vedere imobiliar, dupa Bucuresti. Astfel, pretul mediu a scazut de la 103.600 euro pana 102.204 euro, ajungandu-se la valorile inregistrate in ultima parte a lunii ianuarie 2008, dupa ce, in vara, pentru acelasi tip de apartament agentiile imobiliare cereau peste 115.000 euro.

Constanta – economie de 6.000 de euro in mai putin de o luna

In ceea ce priveste Constanta, scaderea este si mai accentuata. Intre pretul mediu de la inceputul lunii ianuarie si cel inregistrat la sfarsitul aceleasi luni exista o diferenta semnificativa, de peste 6.000 de euro. Daca la inceputul lunii apartamentele cu 3 camere erau scoase la vanzare la un pret mediu de 110.079 euro, in ultimele zile ale luni, pretul mediu a coborat la 103.696 euro atingand nivelul inregistrat in martie 2008.

In Iasi, preturile continua sa scada

Tendinta de scadere se manifesta si in capitala Moldovei, unde preturile apartamentelor cu 3 camere a coborat in luna ianuarie de la 86.980 euro pana la 85.711 euro, potrivit consultantilor imobiliare.ro. Totusi, la Iasi, scaderea este mai putin spectaculoasa decat in celelalte orase mari din tara, arata acestia.

Timisoara – preturile apartamentelor se indreapta spre normalitate

In orasul de pe Bega, preturile au inregistrat, de asemenea, scaderi pe parcursul primei luni a anului. Daca la inceputul lunii ianuarie, apartamentele cu 3 camere erau scoase pe piata pentru un pret mediu de 90.316 euro, la sfarsitul aceleasi luni pretul mediu al ofertelor de vinzare a apartamentelor cu 3 camere din Timisoara a ajuns la 88.549 euro, pretul ofertele atingand nivelul inregistrat in luna februarie a anului trecut.

Cumparatorii par sa astepte inca momentul oportun pentru a-si cumpara o locuinta

“Chiar daca trendul descendent al preturilor este evident, deocamdata, cumparatorii par sa astepte inca momentul oportun pentru a-si cumpara o locuinta. In perioada urmatoare este foarte probabil sa asistam in continuare la scaderi de preturi”, sustine directorul general al portalului, Adrian Erimescu.

Portalul imobiliare.ro sustine ca analiza a evolutiei pietei rezidentiale in luna ianuarie 2009, in cele mai dinamice orase din Romania, se refera la preturile de ofertare a apartamentelor cu 3 camere publicate pe imobiliare.ro.

Lansat in ianuarie 2000, imobiliare.ro este printre cele mai accesate portaluri imobiliare din Romania. Portalul a depasit de curand pragul de 12.000 de vizitatori unici pe zi si cuprinde una din cele mai mari baze de oferte din toate categoriile imobiliare la nivel national, potrivit companiei.

Sursa : www.ziare.com

No Responses to "Un apartament cu 3 camere in Bucuresti, la nivelul celor cu 2 camere in 2008"

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii