Constanta Mamaia Litoral

13 Apr, 2009

Hotelierii de pe Litoral ii pun conditii Elenei Udrea pentru a deschide sezonul de Pasti

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Apartamente si Garsoniere|Atractii si Obiective Turistice|Cazare Constanta|Cazare Hoteluri|Cazare Litoral|Cazare Mamaia|Cazare Vile si Pensiuni|Hosteluri|Hoteluri|Mamaia|Moteluri|Pensiuni|Regim Hotelier|Turism|Vile

Ministerul Turismului pregateste o serie de evenimente pe litoral, pentru perioada 19 aprilie-10 iunie, astfel incat sa atraga mai multi turisti in acel interval de timp, iar hotelierii sa deschida sezonul odata cu sarbatorile pascale. Totodata, ministerul doreste ca sezonul la mare sa se incheie pe 30 octombrie. „In capetele de sezon, chiar daca nu se va putea face neaparat plaja, vor avea loc activitati colaterale, vor fi evenimente adresate in special tinerilor si pensionarilor, care reprezinta principalul nostru public-tinta pentru aceste perioade. Insa trebuie sa le oferim un motiv pentru ca acestia sa mearga la mare in extrasezon. Am vorbit deja cu hotelierii care au incalzire si sunt de acord sa intre in acest program. Acestia ne-au cerut un plan de evenimente pentru perioada de extrasezon 19 aprilie–10 iunie. Le-am trimis deja planul si vom coopta cele mai mari companii care pot sa produca evenimente, astfel ca vom organiza un festival de artificii, spectacole de divertisment, festivaluri, vor fi curse cu barci de croaziere intre statiuni. Incepand din martie, vom promova programele «Paste pe litoral», precum si «Paste in Bucovina»”, ne-a declarat purtatorul de cuvant al Ministerului Turismului, Stefan Lungu. Potrivit acestuia, ministerul vrea sa reamenajeze statiunea Costinesti, care „s-a manelizat” foarte mult. „Vrem sa dam Costinestiul inapoi tinerilor. De asemenea, vom relansa si alte statiuni de pe litoral, care au fost uitate pe nedrept: Venus, Neptun si Jupiter”, a mai spus Stefan Lungu. Hotelierii sunt de acord cu propunerile ministrului Elena Udrea, de a deschide unitatile de cazare mai devreme, cu o conditie: tichetele de vacanta sa fie distribuite pentru capetele de sezon. „Tichetele de vacanta trebuie sa fie distribuite pentru aceste perioade, pentru a asigura un numar de turisti in afara sezonului. Noi vom repartiza turistii in hoteluri care au sisteme de incalzire”, ne-a declarat Lucian Iftimie, presedintele Asociatiei Investitorilor din Statiunea Venus. Acesta a mai spus ca deschiderea hotelurilor trebuie sa fie coordonata cu deschiderea celorlalte unitati de pe litoral, respectiv cele de alimentatie publica, de distractie si transport.

Sursa : www.gardianul.ro

No Responses to "Hotelierii de pe Litoral ii pun conditii Elenei Udrea pentru a deschide sezonul de Pasti"

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii