Constanta Mamaia Litoral

27 Apr, 2009

Omul cu 800 de apartamente: Dorm bine noaptea si sunt optimist in piata imobiliara

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Imobiliare

Dupa ce a cumparat aproape 800 de apartamente in diferite ansambluri rezidentiale timp de trei ani de zile, a venit randul ca acestea sa intre pe mana utilizatorilor finali.

Achizitiile companiei Romania Invest, cu actionariat norvegian, se ridica la suma de 85 de milioane de euro, iar la ultima estimare in luna noiembrie a anului trecut, valoarea de piata a apartamentelor a fost de 115 milioane de euro. Cu toate acestea, Bjorn Hauge, country managerul companiei, este increzator ca va putea vinde apartamentele. “Sunt foarte optimist in piata imobiliara romaneasca. Speram sa vindem 30 – 40 de apartamente anul acesta. Preturile oferite de noi sunt mai mici decat la dezvoltatori.

De asemenea, suntem in renegocierea contractelor cu dezvoltatorii de la care am cumparat deja, la modalitatea de plata, dar si pentru obtinerea de discount-uri de chiar 10%. Dezvoltatorii au vazut ca e criza si ne suna, sau ii sunam noi”, a declarat pentru Gandu, Bjurn Hauge.

Din cele 800 de locuinte, 80 sunt deja finalizate si sunt distribuite in trei proiecte: Rezidenz cu 15 unitati, My Dream Residence cu 25 de unitati si 40 in proiectul Ten Blocks. Toate apartamentele cu doua camere din Ten Blocks costa la dezvoltator, care are o oferta promotioala de 900 de euro/mp fara TVA, sub 80.000 de euro, in timp ce la firma Be Igloo, nou infiintata de norvegieni, pretul de plecare este de 108.000 de euro fara TVA.

In ceea ce priveste achizitia de noi apartamente, oficialul Romania Invest ne-a mai declarat ca nu intentioneaza sa faca acest lucru, cel putin nu in prima jumatate a acestui an, desi este de parere ca se pot face afaceri mult mai bune in acest moment, fata de perioada dinainte de criza.

No Responses to "Omul cu 800 de apartamente: Dorm bine noaptea si sunt optimist in piata imobiliara"

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii