Constanta Mamaia Litoral

07 May, 2009

A inceput pregatirea plajelor pentru noul sezon estival

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Constanta|Litoral|Mamaia

Echipele de salubrizare ale Directiei Apelor Dobrogea – Litoral (DADL) au inceput lucrarile de pregatire a plajelor turistice pentru noul sezon estival.
Purtatorul de cuvant al DADL, Catalin Anton, a declarat ca lucrarile se vor desfasura esalonat, saptamanal, in functie de particularitatile fiecarei zone, astfel incat plajele sa fie pregatite pentru inceperea noului sezon estival, pana la jumatatea lunii aprilie.

“Este vorba despre lucrari de colectare a deseurilor, degajarea si nivelarea depozitelor de nisip, aduse de vant in timpul iernii, identificarea si demolarea corpurilor incastrate in suprafata de plaja sau in zona de imbaiere, reabilitarea unor sectoare de plaja, ce vor fi realizate mai intai in zonele cu afluenta mare de turisti (Mamaia, Costinesti, Neptun, Mangalia, Vama Veche), iar pana la inceputul sezonului estival vor fi finalizate pe toate sectoarele de plaja”, a precizat Anton.

Totodata, purtatorul de cuvant a aratat ca, pana in prezent, DADL a reziliat 41 din cele 46 de contracte incheiate cu operatorii privati de plaja, pentru nerespectarea obligatiilor asumate. “Asa dupa cum am constatat este vorba despre cedarea folosintei sau a dreptului de folosinta a plajei, catre terte firme, nerealizarea planurilor investitionale asumate la castigarea licitatiilor, mentinerea de constructii neautorizate pe suprafata plajelor, in afara sezonului estival sau nedepunerea in termen a scrisorii de garantie bancara”, a mentionat Catalin Anton.

No Responses to "A inceput pregatirea plajelor pentru noul sezon estival"

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii