Constanta Mamaia Litoral

09 May, 2009

Refacerea falezelor, un proiect de 49 mil. euro, treneaza

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Constanta|Moteluri

Atentie, pericol de prabusire a falezelor! Acesta este anuntul pe care constantenii si turistii il pot citi pe mai multe panouri pe care Directia Apelor Dobrogea Litoral le va amplasa pe intreg litoralul romanesc, unde procesul de eroziune a zonei costiere este foarte accentuat. O masura similara a fost luata si in primavara anului trecut, cand DADL a si organizat o licitatie pentru atribuirea lucrarilor de consolidare a falezelor. Desi a trecut un an, in cele mai multe zone lucrarile se misca cu incetinitorul, iar malurile continua sa fie un pericol pentru cei care se incumeta sa faca o plimbare pe malul marii. „In urma furtunilor produse in sezonul rece 2008-2009, sa reactivat procesul de prabusire a falezelor, in special in zonele in care nu exista lucrari de consolidare a acestora. In aceste conditii, Directia, in calitate de administrator al falezelor, nu recomanda locuitorilor si turistilor plimbarile de agrement pe creasta falezelor si nici la baza acestora”, a declarat purtatorul de cuvant al DADL, Catalin Anton. Pe langa montarea panourilor de avertizare, DADL a facut publica si o adresa de email (reclamatiidadl@gmail.com), unde cetatenii pot sesiza cazurile de prabusire a falezelor.

„Inca de anul trecut au fost demarate lucrarile de refacere a falezelor litorale, in localitatile Constanta, Eforie, Costinesti si Tuzla. Valoarea totala aprobata a lucrarilor in cele patru zone este de aproximativ 49 de milioane de euro. Totodata, sa demarat refacerea studiului de fezabilitate pentru faleza Vama Veche – 2 Mai, in vederea reabilitarii acesteia”, a adaugat Catalin Anton.

Sursa : www.financiarul.com

No Responses to "Refacerea falezelor, un proiect de 49 mil. euro, treneaza"

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii