Constanta Mamaia Litoral

10 May, 2009

Cazare Constanta, Oferte cazari la hoteluri vile pensiuni si apartamente

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Apartamente si Garsoniere|Cazare Constanta|Cazare Vile si Pensiuni|Constanta|Pensiuni|Regim Hotelier|Turism|Vile


Aici vei gasi oferte de cazare in Constanta, cazari la hoteluri vile si pensiuni, cazare in apartamente garsoniere si camere ieftine la particulari in regim hotelier, oferte de cazare in regim turistic, preturi de cazare la moteluri, anunturi de cazare la gazde pentru studenti si expati.

 

Garsoniera Gerbera din Constanta este situata in zona veche a orasului in Piata Ovidiu Portul Turistic Tomis in apropierea Muzeului de Istorie si Arheologie si a Plajei Modern, a Tomis Mall si a Tribunalului Constanta.

Apartamentul Crinul din Constanta este situat in zona veche a orasului in Piata Ovidiu vis-a-vis de Statuia Ovidiu a Cazinoului a Tribunalului din Constanta si a Portului Tomis.

Apartamentul Feriga din Constanta este situat in zona Faleza Nord Delfinariu in imediata apropiere a intrarii in Statiunea Mamaia de linga complexul Spectrum Residence.

Apartamentul Brandusa din Constanta este situat la intrarea in Satul de Vacanta Mamaia zona Hotel Oxford Aqua Magic Mamaia.

Apartamentul Iasomia din Mamaia Nord este situat in Statiunea Mamaia din zona Kudos Beach Kristal Club La Mania in imediata apropiere a plajei doar 100 metri de Marea Neagra in complexul de Apartamente Aparthotel Summerland.

 

No Responses to "Cazare Constanta, Oferte cazari la hoteluri vile pensiuni si apartamente"

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii