Constanta Mamaia Litoral

10 May, 2009

Oferte de cazare Litoral, Anunturi cazari la particulari, Hoteluri Vile si Pensiuni

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Apartamente si Garsoniere|Cazare Litoral|Cazare Vile si Pensiuni|Regim Hotelier|Turism|Vile

Aici gasesti oferte de cazare pe Litoral la particulari, cazari la gazde in camere in cadrul programului Litoralul pentru toti.

Iti prezentam oferte de cazare la hoteluri vile si pensiuni.

Apartamentul de lux Amaryllis din Mamaia Nord este situat in imediata apropiere a plajei vis a vis de Complexul Coral Beach si La Scoica Land, la 50 metri de plaja si Marea Neagra.

Apartamentul de lux Aralia din Statiunea Mamaia este situat in apropiere a plajei vis a vis de Satul de Vacanta Mamaia in imediata apropiere a parcului acvatic Aqua Magic in complex Sveti Vlas.

Apartamentul de lux Zambila din Statiunea Mamaia este situat pe malul lacului Sudghiol in partea de nord a Statiunii Mamaia in zona La Mania Kudos Beach linga Hotelul Vega si in imediata apropiere a Hotelului Iaki.

Apartamentul Summerland din Statiunea Mamaia este situat in Complexul Aparthotel Summerland in partea de nord a Statiunii Mamaia in zona Kudos Beach – Kristal Club in imediata apropiere a Hotelului Selena si a hotelului Savoy.

Garsoniera Gerbera din Constanta este situata in zona veche a orasului in Piata Ovidiu Portul Turistic Tomis in apropierea Muzeului de Istorie si Arheologie si a Plajei Modern, a Tomis Mall si a Tribunalului Constanta.

1 Response to "Oferte de cazare Litoral, Anunturi cazari la particulari, Hoteluri Vile si Pensiuni"

1 | Sorin Dinu - Cazare Apartamente Craiova

May 22nd, 2009 at 7:58 am

Avatar

Salut,
Am o propunere: sintem cativa din tara care ne ocupam de Regim Hotelier si avem schimb de linkuri. Ce ziceti de publicitate la TV. Eu ma gandeam la ceva de genul o scurta prezentare (fotografii sau filmulet) de maxim 1 minut la una din televiziunile cu rating bun.
Cu titlu de exemplu: o harta a romaniei, un text “regim hotelier o alternativa excelenta ..etc” si cu grafica din harta romaniei sa plece unele sageti, spre orasele care au Regim Hotelier (Constanta, Brasov, Craiova, Iasi, Sibiu, Cluj, etc). Eu cred ca ar avea un impact deosebit de bun asupra afacerii noastre.
Stiu care sint impedimentele: costuri ridicate pentru acest mod de publicitate si faptul ca sintem dispersati in toate colturile tarii. Astept pareri…

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii