Constanta Mamaia Litoral

10 May, 2009

Regim Hotelier Cazare Constanta Mamaia Apartamente Garsoniere Camere

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Turism

Oferte de cazare si inchirieri apartamente camere si garsoniere in regim hotelier.

Apartamentul de lux Azaleea din Statiunea Mamaia este situat in partea de nord a statiunii pe malul Lacului Sudghiol in imediata apropiere a Cazinoului din Mamaia vis a vis de Hotelul Iaki.

Apartamentul de lux Iedera din Statiunea Mamaia este situat in partea de nord a statiunii pe malul Lacului Sudghiol in zona Butoaie in imediata apropiere a clubului La Mania vis a vis de Hotelul Vega si de Clubul Kristal.

Apartamentul de lux Nufarul din Statiunea Mamaia este situat in complexul Sveti Vlas in imediata apropiere a plajei vis a vis de Satul de Vacanta Mamaia si a Telegondolei Mamaia in imediata apropiere a plajei.

Apartamentul Anthurium din Constanta este situat la intrarea in Statiunea Mamaia in zona Satului de Vacanta – Hotel Oxford, distanta pina la plaja Hotelului Parc din Mamaia fiind de 5 minute.

Apartamentul de lux Gladiola din Statiunea Mamaia este situat in complexul Sveti Vlas in zona Satul de Vacanta Hotel Parc in imediata apropiere a parcului Aqua Magic si a Telegondolei.

Apartamentul de lux Orhideea din Statiunea Mamaia este situat in complexul Sveti Vlas in zona Satul de Vacanta Hotel Parc in imediata apropiere a plajei si a parcului de distractii Luna.

Apartamentul de lux Laleaua din Mamaia Nord este situat in zona Maria Regia plaja Hanul Piratilor imediata apropiere a plajei vis a vis de Complexele Coral Beach si La Scoica Land.

Apartamentul de lux Floare de colt din Mamaia Nord este situat in zona Coral Beach, Plaja Hanul Piratilor vis a vis de Complexul La Scoica Land Maria Regia, la 50 metri de Marea Neagra.

Apartamentul Olive din Constanta zona Faleza Nord Complexul Expozitional Pescarie este pozitionat in imediata apropiere a Statiunii Mamaia si a Delfinariului din Constanta, distanta pina la plaja Hotelului Parc fiind de 5 minute.

Apartamentul de lux Sunflower din Mamaia Nord este situat in zona Complexelor La Scoica Land, Hanul Piratilor – Maria Regia vis a vis de plaja Campingul Marina Surf, la 50 metri de Marea Neagra.

Apartamentul Camelia din Constanta este situat in cartierul Tomis Nord zona Dacia City Park Mall, distanta pina la Telegondola din Statiunea Mamaia se parcurge cu masina in doar 3 minute.

Apartamentul Garoafa din Constanta zona Centrala in imediata apropiera a Tomis Mall si a Tribunalului Constanta.

Apartamentul Liliacul din Statiunea Mamaia este situat in zona La Mania linga Hotelul Vega in imediata apropiere a Hotelului Rex si a clubului Kristal.

Apartamentul Dalia din Constanta este pozitionat in Faleza Nord in apropierea plajei a Delfinariului Planetariului si a Pescariei.

Apartamentul Margareta din Constanta este situat in zona Tomis Nord, City Park Mall distanta pina la Telegondola din Statiunea Mamaia se parcurge cu masina in doar 3 minute.

Apartamentul Iasomia din Constanta este situat in Faleza Nord zona Delfinariu in imediata apropiere a Statiunii Mamaia si a Hotelului Malibu.

 

apartamente regim hotelier

cazare regim hotelier

inchirieri apartamente regim hotelier

garsoniere regim hotelier

No Responses to "Regim Hotelier Cazare Constanta Mamaia Apartamente Garsoniere Camere"

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii