Constanta Mamaia Litoral

22 May, 2009

Radu Mazare si Elena Udrea vor sa finalizeze un proiect turistic de agrement in Mamaia

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Turism

Primarul Constantei, Radu Mazare, se va intalni cu ministrul Turismului, Elena Udrea, pentru a discuta despre construirea unei pasarele in statiunea Mamaia, pana la vara, pentru ca turistii sa se poata plimba cu nave de agrement.
Radu Mazare a declarat ca administratia locala impreuna cu Ministerul Turismului vor infiinta o societate pentru desfasurarea turismului de agrement prin care turistii sa poata face plimbari pe Marea Neagra, pe coasta litoralului romanesc, intre statiunea Mamaia si Mangalia.

Potrivit edilului, acesta este unul dintre proiectele turistice ale carui detalii vor fi discutate cu ministrul Turismului. “Trebuie sa ne putem misca repede si sa oferim agrement turistilor cu plimbari inclusiv pana la Mangalia. Vom cumpara nave pasager si goelete si vom construi rapid o pasarela pe piloni metalici, pana la vara, in dreptul Hotelului Victoria, in spatele digului”, a afirmat Mazare.

El a mentionat ca a discutat cu proiectantii de la Institutul de Proiectari Transporturi Auto, Navale si Aeriene (IPTANA), cu “toata lumea care se pricepe sa faca asa ceva”. “O sa mergem cu pasarela pana in dreptul celui de al treilea dig, iar peste pilonii metalici va fi pus un gratar. Vaporasul va veni in spatele digului, unde va fi protejat, si va acosta la pasarela care va avea forma literei T. Va lua turistii si va pleca mai departe. Iarna, gratarele metalice se ridica si raman numai pilonii”, a explicat Radu Mazare.

Primarul Constantei garanteaza ca “daca turistul vine si sta o saptamana la mare si sta pe plaja si vede ca exista vaporasele de agrement, sigur va face si el cel putin o tura cu acestea” si sustine ca este obligatorie realizarea proiectului. “Asa am vazut eu ca se intampla in tarile care fac turism si trebuie sa facem si noi, obligat”, a afirmat primarul Constantei. Potrivit edilului, un alt proiect asemanator va fi realizat in apropierea Cazinoului din Mamaia, lucrarile fiind estimate sa demareze in toamna acestui an, insa doar dupa ce administratia locala va accesa fonduri europene.

No Responses to "Radu Mazare si Elena Udrea vor sa finalizeze un proiect turistic de agrement in Mamaia"

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii