Constanta Mamaia Litoral

14 Feb, 2010

Un mic inceput al crizei imobiliare Apartamente ieftine, vândute în procedura de executare silită

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Apartamente si Garsoniere|Imobiliare|Regim Hotelier

Săptămâna Fianciară” continuă publicarea de informaţii referitoare la apartamentele scoase la vânzare prin executări silite. Ca de obicei, acestea se numără printre cele mai ieftine apartamente de pe piaţă, dar de cele mai multe ori informaţiile despre ele lipsesc cu desăvârşire. Pentru cei care sunt interesaţi de achiziţii ieftine, vânzarea acestor apartamente este programată în perioada imediat următoare. Pe lângă apartamente, publicăm şi câteva exemple de terenuri scoase la vânzare, cu sau fără imobile construite.Reguli
Pentru a cumpăra un astfel de apartament trebuie să depuneţi 10% din preţul de pornire a licitaţiei în contul executorului. În cazul în care nu se câştigă licitaţia, banii sunt primiţi înapoi, cum este şi prevăzut în art. 514 Cod procedură civilă. Trebuie doar făcută o simplă cerere în acest sens. Principalul dezavantaj al acestor licitaţii este că potenţialul cumpărător trebuie să dispună de banii necesari în momentul achiziţiei, mai precis la 30 de zile după ce câştigă licitaţia. Mai poate apărea situaţia în care datornicul reuşeşte să facă rost de bani şi atunci vânzarea nu mai are loc. În această perioadă de iarnă, nu sunt mulţi cei care se grăbesc să cumpere apartamente nici măcar pe piaţa normală şi cu atât mai puţin apartamente executate silit. Cu alte cuvinte, şansa de a fi singurii participanţi la astfel de licitaţii ar putea fi mult mai mare acum. În plus, după citirea acestor articole, au existat unii care au reuşit să cumpere astfel de apartamente, după prima sau a doua încercare. Au fost de asemenea şi alţii care, după ce licitaţia nu a mai avut loc pentru că părţile s-au înţeles, au renunţat a mai participa şi a doua oară. Oricum, principalul scop al acestei serii de materiale din care face parte şi cel de faţă este acela de a aduce un plus de transparenţă acestor anunţuri, măcar prin trecerea lor în revistă.

Licitaţii Bucureşti

1. Garsonieră, aproximativ 14.200 euro

Adresa – Str. Banul Udrea nr. 1, bloc 5, sc. 2, et. 3 din 4, apartament 84, sector 3.
Preţ de pornire licitaţie – 59.000 lei (aproximativ 14.200 euro).

Data licitaţiei - 2 martie ora 10.00.
Locul licitaţiei - Sediul Birou de Executori Judecătoreşti Asociaţi Boambeş şi Badea, Str. Sf. Vineri nr. 23, bl. 105 B, scara 1, et. 1, ap. 4, sector 3.
Pentru participare la licitaţie trebuie să depuneţi 10% din preţul de pornire în contul executorului cu menţiunea cauţiune participare licitaţie. Mai multe informaţii găsiţi la executori, la adresele indicate.

 

2. Garsonieră cu aproximativ 21.400 de euro
Adresa – Bucureşti, B-dul Preciziei, nr. 16, Bl. F3, Sc. 1, Parter, apartament 11, sector 6.
Suprafaţa utilă 19,58 mp. Garsoniera, confort III, nu are gazele instalate.
Preţ de pornire licitaţie – 88.200 lei (aproximativ 21.400euro).
Data licitaţiei – 23 februarie ora 13
Sediul Birou de Executori Judecătoreşti Dobranici Doina Crenguţa. B-dul C. Coposu, nr. 7, bl. 104, Scara 3, Etaj 2, Ap. 67, sector 3.
Pentru participare la licitaţie trebuie să depuneţi 10% din preţul de pornire în contul executorului cu menţiunea cauţiune participare licitaţie. Mai multe informaţii găsiţi la executori la adresele indicate.

 

3. Apartament 4 camere, aproximativ 38.700 euro

Adresa – Bucureşti, Str. Tîrgu Neamţ, nr. 28, bl MIIB8/1, ap. 1 parter, sector 6.

Preţ – 159.750 lei (aproximativ 38.700 euro), preţ redus cu 25% de la prima licitaţie.

Data licitaţiei – 11 februarie ora 9.

Locul Licitaţiei – Birou Executor Judecătoresc Cristian Bran, Şoseaua Panduri nr. 35, bl P1B, sc.A, et. 5, ap. 24

Pentru participare la licitaţie trebuie să depuneţi 10% din preţul de pornire, până în 15 februarie, ora 17. Mai multe informaţii găsiţi la executori, la adresele indicate.

 

4. Apartament trei camere, 38.300 euro

Adresa – Bucureşti, str. Luica, nr. 37, bl. M59, sc. 1, et. 10, ap. 66, sect. 4.

Suprafaţă locuibilă – 47,4 mp.

Preţ – 157.988 lei (aproximativ 38.300 euro).

Data licitaţiei – 19 martie, ora 10. La ora 12 se licitează şi dreptul de uzufruct cu preţul de pronire 15.432 lei (aproximativ 3.700 euro). Informaţii suplimentare specializate se pot găsi la executor.

Locul licitaţiei – Sediul Birou Executor Judecătoresc Cristian Miloş, Str. M. Basarab nr. 96, bl. L122, sc. 1, parter, ap. 1, sector 3.

Pentru participare la licitaţie trebuie să depuneţi 10% din preţul de pornire pe seama şi la dispoziţia executorului bancar cu menţiunea cauţiune participare licitaţie. Mai multe informaţii găsiţi la executori la adresele indicate.

Sursa : www.sfin.ro

No Responses to "Un mic inceput al crizei imobiliare Apartamente ieftine, vândute în procedura de executare silită"

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii