Constanta Mamaia Litoral

06 Mar, 2010

Catalogul TUI: Litoralul romanesc este cu 20% mai scump decat cel al bulgarilor

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Cazare Constanta|Cazare Litoral|Cazare Mamaia|Litoral|Mamaia

Revenirea TUI in Romania, dupa trei ani de absenta, renaste optimismul opera­to­rilor autohtoni din turism in acest an. Catalogul TUI, finantat anul trecut de la bu­getul Ministerului Turismului cu apro­ximativ 100.000 de euro, a fost lan­sat deja pe piata, principalele destinatii promovate fiind litoralul si circuitele.

„In primul an de revenire TUI Germa­nia in Romania, acesta se va axa pe Mamaia, Marea Neagra si excursii in tara”, declara Tim Grosse, Managing Direc­tor Danubius Romania, repre­zen­tan­ta tour-operatorului german in Roma­nia.

Acesta ne-a informat ca „primii turisti vor sosi cu prima cursa stabilita intre Germania si Constanta, la bordul avio­nului Air Berlin, pe 18 mai 2010”. Tim Grosse spune ca este prea devreme sa avanseze o estimare privind numarul turistilor straini atrasi prin intermediul catalogului TUI in Romania in acest an, „din moment ce majoritatea clientilor din pietele-sursa isi fac rezervari pentru con­cediu in ultimul moment (last mi­nute). O estimare poate fi facuta dupa ce se va desfasura cel mai mare targ de tu­rism global, ITB – ce va avea loc la Berlin in perioada 10-14.03”. Oficialul TUI declara ca hotelurile incluse in catalogul TUI pe 2010 pentru Romania sunt Gol­den Tulip Mamaia, Modern, Dorna, Cen­tral, Palas si Riviera, doua dintre acestea oferind si servicii all inclusive. Pretul unui pachet mediu incepe de la 425 de euro/persoana in camera dubla, in low season pentru o saptamana cu micul dejun si transportul cu avionul inclus si poate ajunge pana la 603 euro/persoana in camera dubla in varf de sezon si cu micul dejun inclus, potrivit lui Tim Grosse. Ramane de vazut cum vor fi primite aceste tarife, de vreme ce, dupa cum declara Tim Grosse, „preturile (hote­lierilor romani – n.r.) sunt cu apro­ximativ 20% mai mari decat cele din Bul­garia”.

Sursa : www.financiarul.ro

No Responses to "Catalogul TUI: Litoralul romanesc este cu 20% mai scump decat cel al bulgarilor"

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii