Constanta Mamaia Litoral

17 Mar, 2010

Am vindut hotelu` din Mamaia cine vrea comisionu`

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Mamaia|Turism

Se pare ca asa zisul hotelier pina la urma recunoaste omul face imobiliare nu turism si acum are o dilema cica in 2 saptamini a vindut hotelu` si acum nu stie cui sa ii dea comisionul.

Pentru cei ce nu cunosc povestea click aici.

Un scurt rezumat gigel are nevoie urgenta de cas(bani adica) si iti face o favoare are un hotel plin de gratare o adevarata mina de aur pentru un investitor, de la aproximativ 4 milioane valoarea i(reala) face o pomana de 1 700 000 si daca ii aduci clientu` iti baga in buzunar 1-2 % din tranzactie (cai verzi pe pereti).

Acum pentru ca nu are clienti nu stie cum sa faca spam si chipurile te ia pe ocolite nu iti mai trimite mesajul de vinzare si face o competatie te anunta ca are clienti sa alergi tu cu investitorii la el sa il iai la super oferta inaintea altora.

Citeva fraze ce vor intra in manuale (le citez sa nu doreasca drepturi de autor), am vrut sa fac o analiza pe text dar trebuia sa citez tot asa ca spor la …….. ce vreti voi.

Stimate Colaborator ,

Anii de experienta imobiliara , m-au invatat sa fiu onest si deschis celor cu care colaborez. Clientii nostri indiferent cat de multumiti raman si ne recomanda ulterior , raman doar clienti. Noi suntem legati de colaborari si de meseria pe care o practicam . De aceea va supun atentiei , urmatoarele aspecte :

- Proprietarul Hotelului Victory a fost contactat direct de anumite grupuri de investitori , care cunosteau foarte bine detaliile care vi le-am transmis . Sau prezentat in nume propriu si fara insotitor . Mentionez ca v-am selectat inainte de a va contacta .

- Intrucat ne cunoastem , avem si un contract de exclusivitate semnat , proprietarul hotelului m-a invitat la negocieri , apreciez seriozitatea de care a dat dovada .

- Am rugamintea sa verificati cu mare finete si sa-mi comunicati , daca cumparatori dumneavoastra au facut anume demersuri si care este starea lor actuala , pentru a va putea proteja interesele .

- Un grup este din Romania , iar doua grupuri sunt din afara .

- In urma negocierilor cea mai mica oferta a fost o propunere de 1.750.000 euro/ Negociabil pe care proprietarul nu a respins-o , si asteapta sa i se prezinte modalitatea de plata , dupa care decide .

- Intrucat , angajarile pentru sezon au inceput s-ar putea sa se vanda hotelul iar Dumneavoastra sa auziti ulterior , ceea ce ar fi pacat de munca depusa .

Va Multumesc Pentru Intelegere si va asigur de buna mea credinta .

Marius Trifu (imi este jena sa ii afisez numarul de mobil si adresa de mail)

Tags: ,

No Responses to "Am vindut hotelu` din Mamaia cine vrea comisionu`"

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii