Constanta Mamaia Litoral

03 Apr, 2010

Amenzi in peste 300 unitati de primire turistica

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Turism

Din pacate Ministerul nu vorbeste nimic despre oforturile ce ar trebui depuse ca cei ce in prezent lucreaza la negru sa intre in legalitate.

Ministerul Turismului a amendat anul trecut 304 unitati de primire turistica, cu 742.500 lei in total, pentru neregulile depistate, suma dubla fata de amenzile contraventionale aplicate in 2008 de Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale (305.100 lei).

Cea mai mare amenda, respectiv 8.000 de lei, au primit-o hotelurile Bocca del Rio din satul Gura Raului (judet Sibiu), Cetate din Alba Iulia (judet Alba) si hotelul Belvedere din statiunea turistica Olimp. Amenda a fost aplicata pentru nerespectarea prevederilor H.G. nr. 709/2009, art. 10, lit.e., pentru “continuarea desfasurarii activitatii in structura de primire turistica dupa retragerea certificatului de clasificare”, potrivit datelor ministerului, a anuntat NewsIn.

“Structurile de primire turistica ce au fost declasificate sunt: hotel Onix din statiunea turistica Cap Aurora, hotel Ila din Vama Veche, restaurantul Victoria din statiunea turistica Mamaia, hotel Palm Beach din statiunea turistica Mamaia, hotel Havana din Constanta, hotel Cleopatra din statiunea turistica Saturn, hotel Minerva din statiunea turistica Mamaia, vila Nufarul din statiunea turistica Lacul Sarat, pensiunea turistica Relax din Ramnicu Valcea, hotel Andy din statiunea turistica Predeal, bungalow-ul La Cetate din Targu Neamt”, potrivit datelor furnizate de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Sursa : www.wall-street.ro

No Responses to "Amenzi in peste 300 unitati de primire turistica"

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii