Constanta Mamaia Litoral

10 Apr, 2010

Hotelurile vor reveni la vechile preţuri din 2012

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Cazare Hoteluri

Raportul DLA Piper 2010 European Hospitality Outlook Report, realizat pe un eşantion de 417 executivi din sectorul hotelier, indică un grad ridicat de scepticism privind redresarea activităţii în acest an.

Majoritatea hotelierilor se aşteaptă la o redresare a activităţii pe piaţa de profil peste cel puţin un an, în condiţiile în care în 2009 o mare parte dintre aceştia estimau o revenire în 2010, potrivit unui studiu realizat de furnizorul de servicii juridice DLA Piper.

Astfel, doar 2% dintre respondenţi se aşteaptă în acest an la o creştere susţinută a activităţii, deşi anul trecut 37% dintre aceştia estimau un avans constant.

Mai mult de jumătate dintre hotelieri apreciază că tarifele de cazare nu vor reveni la nivelul de dinaintea perioadei de criză mai devreme de 2012.

„Deşi sunt semne că gradul de ocupare este acum la un nivel stabil, industria se teme că tarifele vor rămâne scăzute în următorii ani şi că absorbţia de hoteluri deja operaţionale în lanţuri internaţionale nu va putea compensa activitatea redusă de construcţie”, a declarat un coordonator al practicii internaţionale de Hospitality & Leisure a DLA Piper, Karen Friebe.

China, magnetul hotelierilor

Raportul arată că dezvoltarea industriei hoteliere va fi limitată în 2010, existând posibilitatea ca lanţurile hoteliere internaţionale să-şi orienteze investiţiile în China şi India, în următorii trei ani.

Astfel, 28% dintre respondenţi au indicat China drept cea mai atractivă piaţă pentru dezvoltarea afacerilor, iar 24% au optat pentru India.

În acelaşi timp, o parte dintre companiile hoteliere mari şi-au redus datoriile şi dispun de resursele pentru a investi în ţări precum Brazilia, Rusia, India şi China.

Majoritatea persoanelor intervievate (80%) afirmă că lanţurile hoteliere mari vor continua politica de afiliere de unităţi existente, iar 66% dintre respondenţi estimează o creştere a cotei de piaţă a acestor companii.

Sursa : www.adevarul.ro

No Responses to "Hotelurile vor reveni la vechile preţuri din 2012"

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii