Constanta Mamaia Litoral

15 Apr, 2010

Air Berlin avion Constanta Munchen

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Turism

Air Berlin, cea de-a doua companie aeriana ca marime din Germania, va introduce din 18 mai o cursa charter spre Romania, care va zbura de la aeroportul din München in fiecare marti catre Constanta, ca parte a protocolului de promovare a litoralului romanesc, semnat cu Asociatia Litoral–Delta Dunarii.

Asociatia Litoral–Delta Dunarii si compania aeriana Air Berlin au semnat miercuri, cu ocazia bursei internationale de turism ITB Berlin, un protocol de promovare in comun a litoralului romanesc, a anuntat Ministerul Turismului si Dezvoltarii Regionale (MDRT).

“Este primul pas al unei colaborari pe care o consideram de bun augur, speram ca in anii viitori tot mai multi turisti nemti sa fie interesati de litoralul romanesc, in conditiile in care au acum la dispozitie o cursa aeriana directa”, a declarat secretarul de stat Sorin Munteanu, cu ocazia semnarii protocolului, citat de NewsIn.

De asemenea, in cadrul bursei internationale de turism ITB Berlin, secretarul de stat Sorin Munteanu a avut, miercuri, la standul Romaniei, o serie de intalniri cu tour-operatorii germani TUI, DerTour si ITS.

Potrivit MDRT, operatorii germani s-au aratat interesati de mentinerea Romaniei, in urmatorii ani, in cataloagele lor, precum si de posibilitatile de extindere si de dezvoltare a acestui gen de actiuni de promovare pe piata germana.

Reprezentantii ministerului si-au declarat intentia de a sprijini, in continuare, promovarea destinatiilor turistice romanesti in Germania, considerata cea mai importanta piata de turism, precum si pe alte piete internationale.

In acest sens, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului va initia, la ITB Berlin, discutii si cu alti operatori, precum TUI Scandinavia.

“Vom incepe discutiile pe piata scandinava, cu intentia de a readuce in Romania turistii din aceasta zona. In acest sens, speram sa realizam, in viitorul apropiat, un parteneriat cu TUI Scandinavia, avand in vedere experienta pozitiva a colaborarii cu TUI Germania, initiata la Berlin acum un an de ministerul turismului”, a declarat Sorin Munteanu.

Romania este prezenta, in perioada 10-14 martie 2010, la Bursa Internationala de Turism de la Berlin, cu un stand organizat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, stand care gazduieste 40 de expozanti (tour-operatori, hotelieri, asociatii de promovare a turismului si transportatori)

No Responses to "Air Berlin avion Constanta Munchen"

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii