Constanta Mamaia Litoral

28 Oct, 2010

Cum sa amenajezi un apartament de inchiriat

Posted by: Cazare Constanta Mamaia In: Cazare Constanta

Am gasit astazi un articol interesant.

OK. Avem un apartament si am vrea sa-l inchiriem. Nu vrem sa investim un buget prea mare, insa am vrea sa arate foarte bine.
Atunci cand vine vorba sa amenajam un apartament pentru inchiriere trebuie sa tinem cont de factorul economic. Pe de-o parte nu am vrea sa investim o suma mare in mobilare, insa pe de alta parte o locuinta mobilata cu gust si intr-un anumit stil poate creste cota pe piata a apartamentului. Asa ca ar trebui sa gasim o linie de mijloc, un echilibru intre investitie si profit.

In primul rand trebuie sa va stabilit un buget. Pornind de la premisa ca avem un apartament de doua camere, ar trebui sa tineti cont de cateva aspecte ce sunt urmarite de cei care isi cauta o casa. Bucataria ar trebui utilata si mobilata, adica ar trebui sa existe frigider, chiuveta, cuptor/ plita sau aragaz, o masa cu minim doua scaune si un mobilier minimal. Aici depinde foarte mult evident si de planul casei, de modul in care poate fi dispus mobilierul.
In living nu trebuie sa incarcati foarte mult incaperea: o canapea, o masuta si un corp de depozitare pentru carti si TV este suficient, iar in dormitor un pat cu noptiere si saltea si un dulap generos sunt de ajuns.

Majoritatea persoanelor ce isi cauta un apartament de inchiriat isi doresc un spatiu mobilat minimal, functional, care sa acopere spatii de depozitare in fiecare camera. Asa ca nu va complicati sa achizitionati decoratiuni sau piese de mobilier complicate, ce poate nu vor fi folositoare pentru cei ce se vor muta. In general este recomandat sa fie un spatiu neutru, pentru ca fiecare sa il poata personaliza usor, dupa propriul gust. Incercati mai degraba nuante de pamant, bejuri, brun, decat culori puternice, cu o personalitate a lor.

Daca doriti sa mergeti mai departe cu amenajarea, puteti achizitiona si cateva decoratiuni, cum ar fi covoare, lampi, perdele, draperii. Acestea vor face locuinta mai calda si mai primitoare, aducand mai mult a ideea de “casa”. Pentru un plus de eleganta si evident daca este prevazut in buget, am putea decora peretii cu o culoare, un tablou, sau o portiune cu tapet.

Incercati sa pastrati o atmosfera prietenoasa dar in acelasi timp neutra, o linie de mobilier cat mai minimalista si cat mai functionala. Calculati-va de la inceput ce sume ati vrea sa cheltuiti pentru fiecare camera si incercati sa prioritizati achizitiile. De exemplu, este mai important sa existe o bucatarie utilata decat noptiere in dormitor.
Si nu uitati, un apartament amenajat intr-un stil unitar va avea mai mult success in randul viitorilor chiriasi, asa ca merita o investitie in designul acestuia.

Sursa : Designerul tau

No Responses to "Cum sa amenajezi un apartament de inchiriat"

Comment Form

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii