Constanta Mamaia Litoral

Info

Aici ar trebuie sa fie un fel de Bio.

Cred ca m-am nascut in Constanta pe 12 Iunie 1977 cel putin asa scrie in buletin, din pacate nu stiu la ce ora pentru ca atunci nu prea era la moda chestia asta.

La cresa nu am fost am inteles ca era cam nasol pe vremea mea.

Am facut 2 ani la gradinita grupa mare 1 an in Sibiu si 1 an in Constanta pentru ca nu am vrut la scoala de la 6 ani, pot spune ca am fentat putin sistemul.

Normal ca am terminat 8 clase si dupa am ajuns la Liceul Traian din Constanta.

Momentan nu am terminat nici o facultate chiar daca ma mai streseaza uneori lumea inclusiv invatatoarea mea care locuieste in bloc cu mine (nu va doresc asa ceva), iar din ce vad pe la altii

De muncit am facut-o inca din scoala generala cind mergeam in `colectiv` la adunat cartofi si porumb si am continuat in liceu prin 1994 cind am fost acceptat sa bag si eu muzica la Radio Sky Constanta de catre Horia Patrahau (respect) acum la Radio Constanta si Andrei Gheorghe.

Aveam 2 emisiuni de muzica underground Marti si Joi in care promovam muzica romaneasca si europeana in total 4 ore de emisie pe saptamina.

La inceput emisiunile se numeau Undergound Show iar prin 1999 la un update le-am redenumit in Aliaj.

Am avut si o scurta perioada in care am activat si pe la Radio Doina dar am abandonat emisiunea de acolo unde promovam exclusiv muzica romaneasca datorita lipsei de interes a formatiilor pe care incercam sa le ajut.

Am muncit la Radio Sky 10 ani pe care nu ii regret ba din contra. Din pacate prin 2002 atmosfera a inceput sa nu mai fie ca cea din anii 90 ma intreb cum o mai fi acum si care mai este spiritul Sky-ului.

Acolo am invatat foarte multe de la Andrei Gheorghe, Horia Patrahau, Mihai Laza, Ferry Predescu, Lucian Gontila, Nicoleta Popescu, Florin Lazarescu, Cornel Gologan, Jean Lorin Sterian , Marius Ciocan chiar si Florin Munteanu.

Prin 1995 in timpul liceului in paralel cu emisiunile de la Sky si cu sustinerea unor formatii romanesti m-am apucat de mici afaceri, din pacate impresariatul l-am abandonat pentru ca atunci cind am inceput eu aceasta activitate in Romania nu se cunostea potentialul muzicii romanesti, iar daca eram `baiat destept` poate ca acum aveam exclusivitate cu multe trupe ce au plecat din Constanta.

In 1998 am avut inspiratia sa cumpar cu doar 6 000 $ un apartament cu 2 camere la intrarea in Statiunea Mamaia si m-am orientat pe activitatea de cazare in regim hotelier fiind avantajat oarecum de apropierea de plaja si mare, daca tot nu ma bronzez macar sa profit de acest avantaj.

Debutul a fost timid, am avut de trecut peste multe greutati dar in 2005 am crescut si din nou am fost inspirat sa cumpar un al 2 apartament cu doar 35 000 $.

In 2006 m-am constituit in PFA – persoana fizica autorizata cu activitatea de cazare turisti iar in 2007 am obtinut clasificarea ambelor apartamemte din partea Ministerului de Turism fiind singurul din Constanta pina acum.

La inceputul anului 2007 cu ajutorul lui Silviu Postavaru am ajuns la actuala forma a site-ului ce este intr-o continua dezvoltare.

In paralel pregatesc un alt proiect online `secret momentan`.

Revin aici peste 1 an si mai completez.

Holiday Apartments Constanta Romania

Rent A Car / Automobile de Inchiriat

Adresa ta de E-mail:

FeedBurner

Blog de cazare pe Litoral

Aici gasiti informatii legate de cazarea in regim hotelier in apartamente si garsoniere in sistem self cathering in Mamaia si Constanta.

Rezervare Online

Apartamentul Seaview Constanta
Apartamentul Seaview

Apartamentul Frezia Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Iris Constanta
Rezervaţi acum Online

Apartamentul Penny Constanta
Apartamentul Penny

Apartamentul Coralia Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Hera Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Tania Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Maria Mamaia
Rezervaţi acum

Apartamentul Sophia Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Ekon Mamaia
Apartamentul Ekon

Apartamentul Summer Land Mamaia

Apartamentul Athena Mamaia

Comentarii clienti

Rezervari Online

Trip Advisor

Fotografii